Velkommen til vår nye nettside!

For enkelte av dere er vi kanskje kjent fra Facebook, men dessverre har siden vår blitt sperret av på Facebook. Vi nekter å gi oss, og har lenge drømt om å kunne starte en nettside med fokus på fotball og betting. Her vil vi i hovedsak legge ut tips og analyser, samt vise resultater gjennom åpne regnskap. Dere lesere skal også få muligheten til å legge ut tips og spill gjennom et åpent forum på nettsiden.

De tre siste månedene har vi levert fotballtips som har gått solid i pluss. Dette kan dere se under ”regnskap” på menylinjen. Målet vårt er at vi fortsatt skal levere gode tips til dere følgere, som i lengden vil gi penger i pengepungen.

Dagens tips:

18:00. Sandefjord-Aalesund. H til 2.08 (Coolbet)
Aalesund står med 9 (!) kamper uten seier. Syv av disse ni har endte med tap. Bortelaget har pr dags dato ikke en tropp som er bra nok og bred nok for Eliteserien i mine øyne, og merker dette nå. De her altfor avhengig av enkeltspillere som Gyasi og Mos.
Sandefjord har virket solide på hjemmebane i år med 6-2-3. Skaffet seg en luke ned til nedrykssirkuset, men Bohinen lar nok ikke gutta senke skuldrene av den grunn. Står med 7-2-2 på Komplett arena de siste elleve kampene i Eliteserien, noe som er meget sterkt for et nyopprykket lag å være.
20:00. Rosenborg-Sarpsborg. Over 2.5 mål + BTTS til 2.00 (Bet365)
De to beste lagene i årets Eliteserie. Ferdig snakka! Jeg tror vi venter oss en fyrverkeri av en kamp på Lerkendal i kveld. Dette er kampen som Geir Bakke virkelig vil vinne, og Kåre Ingebrigtsen slettes ikke vil tape. David mot Goliat.
Rosenborgmaskineriet er godt smurt om dagen, og de ulike delene virker til å fungere godt sammen. Det blir det nok en del rullering fra kampen mot Vardar, men med den bredden og kvaliteten i troppen skal ikke det ha mye å si. Bendtner vil nok ha sin faste plass på topp, og er i kjempeform med 11 mål på 11 kamper. Helland reiste ikke ned til Makedonia, forventer han fra start i dag. 10bet tilbyr forøvrig 3.00 på Helland som målscorer, hvis det frister noen. Adegbenro er ute med suspensjon, og dermed er det plass til De Lanlay/Jevtovic fra start.
Hvis man ser bort ifra kampen mot Tromsø hvor B-laget spilte, har Sarpsborg spilt mesterlig fotball tatt økonomiske midler i betrakting. Spillere som Diatta og Mortensen kan fort skåre i kveld. Rosenborg har den siste tiden sluppet inn mot Vålerenga, Haugesund, Molde og Kristiansund blant annet, så det skal ikke være umulig for Sarpsborg å få hull på byllen her.
Råtips: 2-1, 3-1.
18:00. Florø-Bodø Glimt. Bodø Glimt over 2.5 mål. til 2.03 (Coolbet)
Bodø Glimt er klare for opprykk til Eliteserien, og har virkelig levert festfotball gjennom sesongen. Har skåret 36 mål hjemme på Aspmyra stadion til nå, noe som resulterer i et snitt på 3 mål pr kamp på hjemmebane. Har nok senket skuldrene en del etter at opprykket ble klart, og fokuset er nok rettet på festfotball fremfor kynisme nå de siste kampene. Kristian Opseth vil nok gjerne banke inn noen kasser i dag, og sikre seg en meget solid toppscorertittel i OBOS. Står for øyeblikket med 22 mål på 25 kamper.

18:00. Bryne – Egersund. Hjemmeseier til 1,60 i odds (CoolbetBryne er farlig solide hjemme. Står med 8-2-1 så langt i år og en målforskjell på 27-8. De har nok skjønt at hvis de virkelig skal rykke opp i år så må de fortsette å male på som aldri før. Notodden og Nest-Sotra puster de i nakken med to poengs forskjell. Egersund er ikke direkte dårlige på bortebane men de slipper inn fler mål enn de scorer. De har en bortestatistikk på 2-6-3. I oppgjøret her i vår så vant Bryne 2-1 på bortebane.

20:45 Atalanta – Juventus. Over 2,5 mål til 1,99 i odds (CoolbetBegge lagene har i snitt over 3 mål hver kamp så langt i år. Har virkelig troen på at dette blir en målfest ut av en annen verden. Atalanta må opp på tabellen og Juventus må trøkke på å holde følge med Inter og Napoli. Dette blir uten tvil en spennende og morsom kamp!

15:00 Benevento – Inter. Handicap -1 Borteseier til 1,73 i odds. (Coolbet
Benevento rykket opp forrige sesong og de har virkelig fått smake på at det er en stor forskjell på tilværelsen i Serie B og Serie A. De har så langt en målforskjell på 1-16 og det er veldig lite trolig at det kommer til å bli noe som helst bedring denne kampen. Inter derimot står med 5-1-0 og er i sin beste form på mange år. Endelig så har det løsna for de. De har ikke noen konkurranser i Europa å delta i , så de kan fokusere helt og holdent på hjemlig serie, noe som også er en fordel.

Spillerspesialer: 
18:00. Dominique Heintz (Køln) får kort til 4.75 @Coolbet
18:00. Kevin Strootman (Roma) får kort til 4.20 @Unibet
12:30. Jonas Svensson (Alkmaar) år kort til 3.50 @Unibet
21:00. Dante (Nice) får kort til 3.40 @Coolbet

 

Konkurranse:

Vi må selvfølgelig kjøre igang en konkurranse med ekstra mange premier nå som vi er i oppstartsfasen av denne nettsiden. Må nok en gang takke Coolbet som er med å sponse premier. Del dette innlegget offentlig på Facebook (vi følger med), og vær med i trekningen om mange fine premier. I slutten av dette innlegget er det en delingsknapp dere kan bruke. Etter at du har delt innlegget, så legger du igjen en kommentar under dette innlegget med “delt + fullt navn”. Vi trekker hele syv heldige vinnere denne gangen, så det skal være relativt gode vinnersjanser.

Premier:

1.  1,250 kr på din spillekonto hos Coolbet.

2. 750 kr på din spillekonto hos Coolbet.

3. 500 kr på din spillekonto hos Coolbet.

4, 5 & 6. Oddshjelpen t-skjorte.

7. Oddshjelpen caps.

Hvis noen kunne tenkt seg å kjøpe t-skjorte eller caps utenom konkurranser så er det bare å sende på en melding i “kontakt oss“.

Regler for å kunne vinne:

1. Ha en konto hos Coolbet. Du kan registrere deg her: COOLBET 100 % INNSKUDDSBONUS OPPTIL 2000 NOK

2. Må ha delt innlegget OFFENTLIG på Facebook, og kommentert “delt + fornavn & etternavn” under dette innlegget.

3. Kun én deltakelse pr person.

4. Fristen er søndag kl 23:59.

Fantastisk deilig å være igang igjen. Lykke til! 

17 thoughts on “Velkommen til vår nye nettside!

 1. Litt praktisk info om hva som er lov på Facebook. Vilkår hentet fra facebook.com

  kke lovlige konkurranser på Facebook
  – Du kan ikke be folk dele innlegget fra din facebookside.
  – Du kan ikke be folk legge ut innhold på sin facebookside eller på sine venner sine facebooksider.
  – Du kan ikke be folk tagge seg selv eller venner i innhold du deler.

  Bare som en liten heads up er det altså ikke lov i følge facebooks retningslinjer og be folk om å dele et innlegg for å delta i en konkurranse.

  1. Heihei, Tore! Les punkt 1 igjen – vi har ikke oppfordret til dette på Facebook, men gjennom en ekstern nettside, og retningslinjene hos .com-domenet er forskjellige fra Facebook sine retningslinjer.

Leave a Reply