Vinnere av gårsdagens konkurranse, samt nye spill

Spill inn:

 • Sandefjord til 2.08
 • Bodø Glimt over 2.5 mål til 2.03
 • Juve – Atalanta over 2.5 mål til 1.99

Spill ut:

 • Bryne
 • Inter – 1
 • RBK – Sarp BTTS + over 2.5 mål
 • Spesialer

Middels oppstart, går litt i pluss på hovedspillene. Mens spesialene ryker, det kan kjapt endre seg.

Vinnere av gårsdagens konkurranse:

 1.  Lars Henrik Foss Karlsen: 1250 kr på Coolbet.
 2.  Lars Amund Wiersholm: 750 kr på Coolbet.
 3. Andreas Østenstad: 500 kr på Coolbet.
 4. Audun Svendsen: Oddshjelpen T-shirt.
 5. Kenny Storholt: Oddshjelpen T-shirt.
 6. Anders Skar: Oddshjelpen T-shirt.
 7. John Fredriksen: Oddshjelpen caps.

For at dere skal få premiene deres må dere gjøre følgende: 

– Dere tre som har vunnet pengepremier på Coolbet må sende oss en melding i kontakt oss med brukernavnet deres hos nevnte Coolbet.

– Dere fire andre som har vunnet ekstrapremier må sende oss en melding i kontakt oss med kontaktinformasjon (fullt navn, adresse, postnummer og sted). Dere som har vunnet t-skjorte må også sende størrelse (medium eller large). Så skal disse sendes avgårde i posten så fort som mulig.

Dagens tips:

16:00. Finnsnes-Vålerenga 2. B til 2.70 @NordicBet 

Viktig kamp for begge lagene. Finnsnes ligger under nedrykksstreken og er avhengig av poeng i dag  for å ha sjanse til å tette luken opp til 11.plassen (nettopp Vålerenga). Finnsnes har rett og slett vært horible hjemme med 1-2-8 og 7-18 i målforskjell. Kun 4 av totalt 17 poeng er tatt på Finnsnes stadion.

Vålerenga ligger på plassen over nedrykk med fire poengs margin. Vinner de i dag så har de 9 poengs forsprang ned til nedrykk med tre kamper igjen å spille. Det vil si at de dermed så og si kan sikre plassen i Postnordligaen til neste sesong. I mitt hode er Vålerenga helt avhengig av å ha et andrelag på et nivå som dette, og jeg vil tro de vil sikre plassen fortest mulig.

Vi har ikke fått laguttaket til Vålerenga enda, men merker oss at oddsen er synkende hos enkelte bookmakere, velger derfor å ta sjansen før uttaket er offisielt.

 

 

For at dere skal holde dere oppdatert hele tiden vil denne nettsiden bli koblet sammen til vår twitter-bruker, klikk HER for å følge oss.  Vi har også laget en lukket gruppe på Facebook med navn “Oddshjelpen“, her vil også innleggene postes jevnlig. Meld dere inn i gruppen HER.

Leave a Reply