3-oddser og to hovedspill inn i går. Nye spill for dagen.

Det har startet litt seigt de første dagene av oktober. Uheldig at vi starter rett på en landslagspause hvor ting har vist seg å være litt uforutsigbart. Man kan ikke gi seg av den grunn, og vi fortsetter letinga.

Gårsdagens oppsummering

Hovedspill inn: 

Tyskland -1 til 1.94

Skottland over 1.5 kort til 1.85

Hovedspill ut: 

Bolivia – Brasil B. Helt utrolig at Brasil ikke vinner denne, flere store 100 % – sjanser og har over 10 skudd på mål. Hadde spilt dette spillet om igjen hver dag i uka!

Montenegro – Danmark BTTS. Toppscoreren og spissen til Montenegro, Stevan Jovetic, måtte byttes ut med skade etter 20 minutter. Meget dumt med tanke på dette spillet!

Montenegro – Danmark. B + over 2.5 mål. Bommet på begge i denne kampen dessverre. Hadde sett for oss et annet kampbilde, men Danmark skårer tidlig og legger seg i ramma.

Spesialer inn: 

Lewandowski over 1.5 mål til 3.00

Spesialer ut: 

Chris Brunt kort

Simon Kjær kort

Miguel Trauco kort

Vinner av konkurransen: 

Eirik Baugstø, gratulerer! Send oss en melding i kontakt oss med postadressa og størrelse (medium/large).

Dagens utvalgte:

Tyrkia – Island. Over 3.5 kort til 1.72 (Coolbet) 

Tyrkerne og islendingene kjemper om andreplassen, og videre avansement i gruppe I. Det er som kjent et vanvittig trykk på Ataturk stadion i Istanbul, og kampene her i kvalifiseringen har endt med 6, 6, 3 og 7 kort. Sist kamp mellom disse lagene endte med 4 kort, og omstendighetene rundt dagens kamp er det knyttet enda mer spenning til.  I de to siste kampene Island har vært involvert i kvaliken har det vært 6 og 11 kort. Vi så allerede tendenser i går til at det blir en del kort mellom de lagene som har en del å spille for i kvaliken:

  • England – Slovenia: 6 kort
  • Montenegro – Danmark: 4 kort.
  • Skottland – Slovakia: 7 kort.

 Georgia – Wales. B til 2.04 (Coolbet) 

Georgia har ingenting å spille for lengre, og står med fattige 5 poeng etter 0-5-3. Wales på sin side innehar andreplassen i gruppa og har eksakt motsatt statistikk ; 3-5-0. Waliserne er nok nødt til å ta tre poeng i kveld om ikke Irland skal gå forbi. Forøvrig møtes Wales og Irland på mandag, og dermed er det ekstra deilig for waliserne om de slipper å være avhengig av seier der.  Ja, Gareth Bale er som kjent ute. Men dette Wales-laget er mer enn bare Madrid-stjernen. Alle i startelleveren er kvalitetsspillere, og de fleste spiller fast i Premier League og Championship. Spillere som Ben Davies (Spurs), Sam Vokes (Burnley) og Aaron Ramsey (Arsenal) er alle sentrale, de blir å spille en viktig rolle i kveldens kamp. Joe Allen (Stoke) kan være en joker, han står med 2 mål på 6 kamper i kvaliken. I troppen hos Georgia er det ikke ET navn jeg har hørt om, og det er ikke ofte det skjer når man går gjennom en tropp hos et landslag. Ikke glem at waliserne kriget seg til en semifinale i EM for et år siden. Personlig mener jeg at Chris Colemans tropp og kvalitet er undervurdert. En kombinasjon av dybde i troppen og nødvendigheten av seier er det som gjør at jeg i kveld velger å sette noen kroner på Wales.

 

Spesialer: 

Sam Vokes (Wales) skårer mål til 3.25 (Unibet/Coolbet).

Sam Vokes er en brukbar Premier League spiss, og står med 12 mål på 25 starter for Burnley de to siste sesongene. I dag spiller Vokes midtspiss med Ramsey og Lawrence på siden. Han får muligens en viktigere rolle på grunn av Bales fravær. Skåret i sist oppgjør mot Moldova, etter å sittet på benken i 67 minutter.

 

Leave a Reply