Landslagstips (safebet med 1.3 % avkastning)

20:45. Nord Irland-Tyskland. Tyskland -1 til 1.94 (Coolbet)

Tysk fotball har en del å bevise fremover. I Champions League har det gått skikkelig skeis, og storlaget Bayern Munchen virker famlende med relativt dårlige resultater og Ancelotti-fyken. I kvalifiseringen har ikke Tyskland hatt noen spesielle problemer enda, og har vunnet 8 av 8 kamper. 7 av disse kampene er vunnet med -1 handikap. Jeg tipper landslaget vil vinne igjen fansens hjerter i hjemlandet, og vil kjøre på fremover mot Nord-Irene i dag. Sist oppgjør mellom disse lagene endte 2-0 til tyskerne.

20:45. Montenegro-Danmark:

Begge lagene skårer til 1.85 (Coolbet).

Danmark vinner + over 2.5 mål til 4.65 (NordicBet)

Danmark har skåret i 6 av 8 kamper i VM-kvalifiseringen, og har en knallsterk form med 3-0-0 og 11-2 i målforskjell på de siste tre. Montenegro er dog ikke et lag man skal kimse av. Kveldens hjemmelag har skåret mål i alle sine 8 kamper i kvalifiseringen, og slo faktisk Danmark 0-1 i Parken tidligere. Formen til Danmark, og målstatistikken til Montenegro tilsier at begge lagene skårer i kveldens kamp på Stadion Pod Goricom.

NordicBet ligger meget høyt på B + over 2.5 mål. Bet365 ligger for eksempel på 3.40 på det samme spillet her. Man skal ikke se bort ifra at danskene vinner denne kampen 1-2 eller 1-3.

20:45. Skottland – Slovakia. Skottland over 1.5 kort til 1.85 (Coolbet)

Utrolig viktig kamp for begge lag dette. Skottland står med 14 poeng i gruppe F, og lukter på avansement. Slovakia ligger 1 poeng foran skottene, og det er utrolig jevnt om andreplassen i denne gruppa (sjekk bilde nedenfor). Skottland har ikke råd til å tape denne kampen, da vil luken opp til andreplassen være oppe i fire poeng. Jeg spår at dette blir en krigekamp! Kveldens hjemmelag har ikke fått mye kort til nå i kvalifiseringen, men det står vanvittig mye på spill i kveld. Unibet tilbyr ganske høy odds, til sammenligning tilbyr Unibet 1.57 på dette spillet og hele 2.25 på at det ender med under 1.5 kort til hjemmelaget.

Potensielt safebet: man kan for eksempel sette 100 % innsats på over 1.5 kort hos Coolbet til 1.85. Potensiell gevinst er da 185 % her. Så kan man sette 82 % på under 1.5 kort hos Unibet til 2.25, med potensiell gevinst på 184.5%.  Da er innsatsen totalt på 182 % , og man vinner uansett minst 1.3 % av den totale innsatsen.  Jeg er dog usikker på limiteringsgrenser her.

img_20171005_164746940393577.png

Bolivia – Brasil. B til 1.98 (Coolbet)

Bolivia har ingen sjans til å nå neste års Fotball VM og har derfor egentlig absolutt ingenting å spille for. Men det blir alliekvel ikke en walkover for Brasil. Bolivia har nemlig vunnet de tre siste hjemmekampene sine, mot henholdvis Paraguay, Argentina og Chile. Alle de store spillerne er med Brasil i dag og jeg mener personlig at dette skal være en borteseier hvis de er påskrudd.

Spillerspesialer:

Robert Lewandowski over 1.5 mål til 3.00 (Coolbet).

Simon Kjær (Danmark) får kort til 5.85 (Coolbet)

Brunt (Nord Irland) får kort til 3.75 (Coolbet)

Gabriel Mercado (Argentina) får kort til 4.00 (NordicBet)
 

Leave a Reply