Oppsummering av gårsdagen og litt breddefotball i dag

Spill inn :

Tyrkia – Island. Over 3.5 kort til 1.72 (Coolbet) 

Georgia – Wales. B til 2.04 (Coolbet) 

Spill ut:

Sam Vokes (Wales) skårer mål til 3.25 (Unibet).

Dagens utvalgte:

Bjørnevatn – Kirkenes Hjemmeseier til 1,39 i odds (14:00) kombinert med Trygg/Lade – Vuku hjemmeseier til 1,35 i odds. (16:00) Totalodds 1,88. (Begge disse er funnet på Coolbet)

Bjørnevatn står så langt med 10-0-0 på hjemmebane i år. 31-1 i målforskjell. Trengs det å skrive noe mer? De leder serien med 7 poeng og kjører over all motstand. De har enda ikke tapt en kamp i år, og det ser jeg på som MEGET sterkt gjort av Bjørnevatn i en avdeling der det er ekstremt mye reising. Kirkenes derimot står med 2-3-5 på bortebane og 10-21 på bortebane. Denne kampen må vel være den kampen der det er minst reising i Finnmark, er snakk om en biltur på 15 minutter.

Trygg/Lade er helt i toppen og har enda ikke tapt på hjemmebane i år. De står med 5-4-0 og en målforskjell på 24-11. Vuku derimot står med 1-3-5 på bortebane og de er helt i bunnen. På bortebane så står de med 12-26. De har ikke tatt poeng de to siste kampene og det er veldig lite som tyder på at det snur i dag. Spent på denne kampen i dag.

Tingvoll – Åndalsnes. Borteseier til 1,66 i odds. (Nordicbet). 16:00

Kjenner til Tingvoll og de har mista MANGE sentrale spillere nå til høsten, og det ser ut til å gjøre store skader på laget. De siste tre-fire kampene så har de knapt klart å stille lag, og i gjennomsnitt har de sluppet inn over 5 mål hver kamp de siste 8 kampene. De spiller med en keeper som absolutt ikke er en keeper og det er bare kaos. Det er snakk om å trekke klubben til neste år. Åndalsnes er derimot for alvor med i kampen om opprykk og de er nødt til å vinne denne kampen om de skal holde følge med resten av gjengen i toppen. Greit nok at de ikke har all verden til bortestatistikk, men Tingvoll har vært så utrolig svake i det siste at det ikke burde utgjøre noe forskjell.

Grand Bodø – Klepp (Toppserien damer). Borteseier til 1,70 i odds. (Betsafe). 14:30

Grand Bodø sliter virkelig for tiden. Totalformen deres denne sesongen lyder som følgende, 2-2-14.  Klepp derimot ligger midt på tabellen og de er for alvor med i kampen om å nå en 3-4 plass. Hjemmestatistikken til Grand Bodø er 1-2-6, 13-27 i målforskjell. Klepp med 4-0-5 på bortebane.  Her kan dere også vurdere o2,5 mål.

Bosnia – Belgia. Over 2.5 mål til 1.62 (Coolbet) 

Belgia er allerede videre til VM, og kjører et meget offensivt lag til denne kampen.  De Bruyne, Fellaini, Carrasco, Mertens, Hazard og Batshuayi utgjør dagens midtbane og angrep, og alle disse spillerne kan skåre mål. Bosnia er avhengig av seier i denne kampen for å holde Hellas bak seg i gruppa, og kommer nok til å få sine sjanser. Kan bli en meget underholdende kamp dette!

Spesialer til kampen: 

Fellaini skårer og får kort til 12.00 (Unibet). 

Senad Lulic får kort til 3.20 (Coolbet)

Dries Mertens får kort til 4.75 (Coolbet)  

Tar også ryggen til @Toricharito (Twitter) på disse:


Sandnes Ulf – Pors. Over 3.5 mål til 1.80 (Bet365)

 

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

3 thoughts on “Oppsummering av gårsdagen og litt breddefotball i dag

  1. Grand Bodø er vel ikke så godt som klar for nedrykk? De ligger på kvailifiseringsplass pdd, og har ett poeng opp til trygg plass?

Leave a Reply