Siste syv av ti hovedspill inn. Mange spill i dag!

7 av 10 hovedspill inn de siste dagene

Det er en fin flyt i hovedspillene de siste dagene, og vi står med syv grønne spill og tre røde på de siste ti spillene. Når det gjelder spesialene sliter vi litt, og det har nok mye med at spillere oppfører seg annerledes på landslagene enn hos klubblagene. Vi skal prøve å være obs på dette i dagene som kommer.

Oppsummering lørdag:

Spill inn:

  • Tingvoll – Åndalsnes. B til 1.66. Ender 2-10.
  • Bosnia – Belgia over 2.5 mål til 1.62. Ender 3-4.
  • Sandnes Ulf 2 – Pors. Over 3.5 mål til 1.80. Ender 2-5.

Kan vel sies at disse spillene gikk inn med god margin!

Spill ut:

  • Bjørnevatn + Trygg Lade.
  • Mertens kortet
  • Lulic kortet

Void:

  • Haugesund 2. Toricharito (Twitter) oppga en feil som førte til at det ikke var samsvar mellom spill og odds.

Søndagens utvalgte:

Har mange hovedspill for dagen! Skriver litt kortere om hvert spill i dag grunnet antallet.

Hovedspill:

14:00. Midsund – Dahle.  H til 1.70 (NordicBet). 

Midsund med bunnsolide 10-0-0 på hjemmebane. Brutalt å dra ut på Sundja for å spille kamp som dere skjønner. De topper tabellen med 1 poengs margin ned til Malmefjorden. Midsund har dog en kamp mindre spilt. Dahle står med 5-1-4 på bortebane så langt i år. Selv om de har imponert den siste tiden så blir det nok i overkant tungt for de å reise i to timer for å spille på en regntung og seig gressbane. Blir spennende å se, Dahle er nødt til å vinne idag for å henge med i opprykkskampen, men er allikevel ikke overbevist om at det går veien for de.

18:00. Polen – Montenegro BTTS til 2.00 (Coolbet)

To lag som ofte skårer mål. Begge lagene har skåret mål i 8 av sine 9 kamper i kvalifiseringen. Montenegro har skåret mål i alle bortekampene til nå, og Polen har skåret + sluppet inn i 3 av 4 hjemmekamper. Et lite minus for spillet at det er knyttet usikkerhet rundt montegrinernes toppscorer Stevan Jovetic (7 mål/8 kamper) er klar for kveldens kamp. Han gikk ut med skade etter 20 minutter mot Danmark.

18:00. Slovenia – Skottland. Skottland over 1.5 kort til 1.90 (Coolbet)

Nok en gang serverer Coolbet gaveodds på Skottland over 1.5 kort her mener jeg. En kombinasjon av viktig kamp og bortebane bidrar til at jeg har god tro på dette spillet. Skottene fikk 2 kort i sist viktige kamp hjemme mot Slovakia. De er avhengig av poeng her for å holde Slovenia bak seg, og man skal ikke se bort i fra en del kyniske fellinger og høye skuldre.

15:00 Medkila-Røla. Røa -2 til 1.90 (Coolbet)

Medkila med en forferdelig sesong i Toppserien. Har hentet kun 2 poeng på 18 kamper og står med – 52 i målforskjell. Har tapt de tre siste kampene 6-0, 4-0 og 6-0. Spesielt tapet mot Grand Bodø (4-0) er horribelt. Røa på sin side ligger på øvre del av tabellen, og innehar for øyeblikket 4.plassen. Fra 8.plassen og opp til Røa skiller det bare 3 poeng, og de er nok ivrige etter å sikre seg en komfortabel seier har i dag. Røa vant dette oppgjøret 4-0 tidligere i år.

14:00 Byåsen-Hødd over 2.5 mål + 15:00 Frei-Kristiansund FK : B. Samlet odds til 2.10  (Unibet)

Byåsen er klar for spill i en divisjon lavere fra neste sesong av, og kan dermed slippe ned skuldrene til denne kampen. Ligger desidert sist i serien og har ikke vunnet på 12 kamper. Fire av de fem siste kampene Byåsen har vært involvert har endt med over 2.5 mål, og jeg tror rett og slett de gir litt faen i dagens kamp mot Hødd. Hødd har heller ikke noe å spille for, og ligger midt på tabellen. Åtte av de ni siste kampene til Hødd har endt med over 2.5 mål.

KFK slo Frei hele 8-0 tidligere i år. Kristiansund stiller et slagkraftig lag på Omsundet kunstgress i dag, og jeg tror vi får en storseier til kristiansunderne i dag også. KFK er inne i en fin periode og ar vunnet sine tre siste kamper hele 6-0, 6-2 og 14-0. Frei tapte sist kamp mot Træff2 hele 9-0, det samme laget som KFK slo 14-0 en uke siden.

15:00 Vindbjart – Nest Sotra. B til 1.65 (Coolbet)

Nest-Sotra er helt avhengig av seier her for å ta tilbake tabelledelsen fra Notodden. Har gått litt trått de siste kampene for dagens bortelag, og de står kun med en seier på de fem siste. Nå begynner det å dra seg til i toppen, og Nest Sotra må vise karakter ved å ta trepoengere fra de antatt dårligste lagene. Møter to bunnlag i de to neste kampene (Vindbjart og Byåsen), og alt utenom seks poeng er svakt. Vindbjart ligger på nedrykksplass og sliter for tiden. Tapt fire av de fem siste kampene, og må skjerpe seg om de skal ha håp om spill i 2.div også neste år. Har Nest Sotra i dag og Notodden i neste kamp, og tipper de går tomhendt fra begge disse oppgjørene.

17:00. Orkla-Rosenborg 2. B til 2.10 (Bet365).

Må nesten legge ved et bilde av tabellen i Norsk tipping-ligaen avdeling 5 her først. Helt sirkus! Fra Strindheim på nedrykksplass og opp til Verdalen på 5.plass skiller det altså kun seks poeng, med to kamper gjenstående.

Skjermbilde 2017-10-08 kl. 13.57.43

Både Rosenborg 2 og Orkla kan i dag med seier sikre seg videre spill i 3.div før neste sesong, og det virker som om spesielt Rosenborg 2 har planer om nettopp dette. Marius Lundemo, Johan Lædre Bjørdal, Morten Konradsen (lillbror til Anders), Erik Botheim og Arild Østbø er med i kveldens tropp. Spesielt de to førstnevnte har spilt mye i Eliteserien, og skal automatisk inn å sette preg på matcher i 3.div. Andrelaget har en fin flyt med tre seire på de fire siste kampene. Orkla har også en bra form med 6-3-1 på de ti siste, men slår spillere i sentrallinja til RBK på knappen i dag så tror jeg Orkdalingene skal få slite.

Leave a Reply