Ukas resultater + nye spill

Vi oppsummerer bettinguka hver mandag fremover, og starter i dag. Dere kan også følge regnskapet fra dag til dag her inne: Oddshjelpen regnskap.

Spillerspesialer har vi lagt på is frem til landslagspausen er over, og de store ligaene starter på igjen.

Skjermbilde 2017-10-09 kl. 10.41.03

Totalt antall hovedspill: 29

Antall spill inn: 16

Antall spill ut: 13

ROI (Return of investment): 101,4 %

Ikke helt fornøyd med oppstarten her. Den totale ROIen er under det vi er vandt til, men vi er heldigvis i pluss. Landslagspause og innspurt i de lavere ligaene har gjort det vanskelig for de fleste tipsere de siste ukene.

Dagens utvalgte:

Wales – Irland. 0-0 til pause til 2.45 (Unibet). 

Det er knyttet stor spenning til denne kampen i kveld. To “naboland”, hvor det kun skiller en totimers ferge mellom fastlandene, møtes i kveld til dyst. Wales ligger foreløpig på kvalikplass, 1 poeng foran kveldens bortelag. Irland er dermed avhengig av seier, og jeg tror vi vil se to forsiktig lag fra start av i kveld. To lag som har forsvarsspill som sine styrker, og det skåres få mål fremover. Wales blir nok å ligge disiplinerte bakover og satse på kontringer, og nettopp der blir nok savnet av Gareth Bale stort. Unibet ligger høyst på 0-0 til pause i denne kampen, og jeg prøver noen kroner der. Hos Wales har det vært 0-0 til pause i kampene mot Georgia, Moldova, Østerrike og Irland. Det vil si fire av de fem siste kampene. Forrige kamp mellom disse lagene endte 0-0.

Ukraina – Kroatia. Kroatia over 2.5 kort til 2.00 (Coolbet). 

Kveldens andre store oppgjør i kvalifiseringen. Ukraina og Kroatia ligger likt i gruppe I med 17 poeng hver, men kroatene har betydelig bedre målforskjell. Ukraina er avhengig av seier i kveld for å sikre seg play-off, mens kroatene bare trenger 1 poeng. Her tror jeg det kommer til å smelle, og kroatene kommer nok til å drøye tid, provosere og være kyniske i kveld.

 

Leave a Reply