Spill inn til 2.45 i går, nye spill & konkurranser

I dag oppsummerer vi gårsdagen, peiser på med nye spill og informerer om en pågående konkurranse.

Spill inn:

Wales – Irland: 0-0 til pause til 2.45.

Spill ut:

Kroatia over 2.5 kort.

Dagens :

Dobbel:

Portugal – Sveits. Sveits +2 til 1.43 (Coolbet)

Sveits er vel det store overraskelseslaget i VM-kvalifiseringen. Står med 9-0-0 og 23-5 i målforskjell, en fantastisk form. Møtes i kveld til gruppefinale gruppe B borte mot Portugal, som ligger tre poeng bak sveitserne. Portugiserne har bedre målforskjell og går opp på 1.plass og direkte kvalifiseringen til VM med seier i kveld. Sist gang Sveits tapte en gjeldende kamp med to mål var i 2015, da de tapte 2-0 mot England i EM-kvalifiseringen. God tro på denne basert på formen til bortelaget samt viktigheten av kampen.

Brasil – Chile. Over 3.5 kort til 1.38 (Coolbet)

neymar_711131

 

 

 

 

 

 

Utrolig viktig kamp for Chile i kveld, mens Brasil allerede er kvalifisert. Likevel tror jeg ikke Brasil vil legge seg bakpå og la Chile enkelt sikre seg spill i Russland. Det bruker som kjent å være ganske høyt tenningsnivå i Sør Amerika under de viktigste kampene, og jeg tror det blir det i kveld også.

Total odds: 1.97

Vi vil også minne på om at vi har en pågående konkurranse på Twitter.

 

Skjermbilde 2017-10-10 kl. 14.13.49

Leave a Reply