Storkamp i Ligue 1, og topp-mot-bunn i Championship

Lyon – Monaco. Lyon over 1.5 kort til 1.85 (Coolbet)

Storkamp i Ligue 1 i kveld. Lyon har fått en svak start på sesongen, og står med 3-4-1 på de åtte første kampene. Monaco på sin side har startet med 6-1-1, og er nok en gang oppe i toppen. Fin verdi på kveldens bortelag , men Falcao har hatt midtukekamp + lang reise etter landskampene, Jovetic, Lemar og Diakhaby er begge usikre og Fabinho er ute. Så holder meg unna!

FBL-FRA-L1-MONACO-METZ
Falcao har vært over Atlanteren for å spille viktige kvalik-kamper for Colombia den siste uken. Er han sliten og spares til Champions League, eller er han klar for kveldens batalje?
capture58
Stevan Jovetic skadet seg i Montenegros hjemmekamp mot Danmark tidligere i uka. Er mest sannsynlig ute i kveldens match!
Fabinho-825784
Monaco klarte såvidt å beholde Fabinho etter at flere klubber viste interesse i sommer. Arbeidsjernet er i kveld ute med suspensjon.

Begge lagene har viktige Europa-kamper neste uke, men er nok ute etter poeng i kveldens batalje. Jeg tror det blir en jevn og tøff kamp, og finner god verdi i at Lyon skal få over 1.5 kort til 1.80 hos Coolbet. Unibet har linjer på 2.5 her, mens resten avbookmakerne ikke tilbyr noe som helst på antall Lyon-kort.

Spesialer: 

– Ferland Mendy får kort til 3.60  (Coolbet)

–  (Coolbet) 

 

Birmingham – Cardiff. Cardiff DNB til 1.55 (Coolbet)

To lag med totalt ulik formkurve. Cardiff står med 7-3-1 på sine elleve kamper, og leder Championship et poeng foran Wolves. Birmingham ligger på nedrykksplass og har syv tap på de elleve kampen de har vært i aksjon i årets Championship. Har vist seg å være klasseforskjell på disse to lagene til nå, og jeg tror det fortsetter i kveld. Føler det kan være en liten fare for uavgjort i kveld, og prøver dermed å sikre med draw no bet.

stream_img
I 2013 kjøpte Vincent Tan eierandeler i Cardiff, og tok kontroll over klubben. I år må han være fornøyd med at klubben er oppe og lukter på Premier League 2018/19.

Leave a Reply