For en fotballlørdag vi har i vente!

 

For en fotballdag vi har i vente. Det florerer av storkamper på denne herlige lørdagen. Det er bare å finne sofaen og la seg underholde av Europas beste lag i aksjon mot hverandre. Her er dagens sendeskjema:

13:00: Athletic Bilbao – Sevilla

1330: Liverpool – Manchester United

18:00: Juventus – Lazio

1830: Borussia Dortmund – RasenBallsport Leipzig

20:45: Roma – Napoli

20:45: Atletico Madrid – Barcelona

Dagens utvalgte:

Liverpool – Manchester United. Bortelaget over 2.5 kort til 1.75  (Coolbet)

Dagens store snakkis; Liverpool-Manchester United. Hjemmelaget er i kveld omtrent avhengig av seier for å kunne henge med i toppen av Premier League. Med tap i dag er de allerede 10 poeng bak kveldens bortelag, og det kan det bli svært vanskelig å ta igjen utover i sesongen. Et par viktige frafall og bortekamp i CL til uka hos begge lag, uten at jeg tror det påvirker intensiteten i kampen nevneverdig. Romantikeren Klopp mot kynikeren Jose Mourinho. Jeg tror det er nettopp det vi får se i dag. Overrasker meg ikke om kynikeren legger seg litt bak på, og prøver å drepe kampen. Det er mange potensielle kortsankere hos Manchester United – Ander Herrera, Nemanja Matic, Ashley Young og Eric Bailly for eksempel. Enkelte av spillerne skal få slite med tempoet hos Liverpool, og dette er grunnen til at jeg prøver over 2.5 kort til dagens bortelag.

Fyrer opp til kampen med denne nydelige videoen.

Tromsø-Rosenborg. B til 2.11 (Coolbet)

Serieleder mot nest siste plass. Når man da får over 2 i odds på serielederen kan man ikke gjøre annet enn å prøve et lodd. Ja, Rosenborg har en knalltøff bortekamp mot Zenit på torsdag. Og ja, Tromsø er inne i en fin form og kriger mot nedrykk. Likevel mener jeg dybden, kvaliteten og spillestilen til Ingebrigtsen men er bra nok til å hamle opp med Tromsø i dag.

Frigg-Lyn. B til 1.55 (NordicBet)

Lyn toppfotball kan i dag sikre seg opprykk til PostNord-ligaen hvis de slår middelhavsfarer Frigg. Frigg har ingenting å spille for i dag og ligger hele 26 poeng bak 1.plassen og omtrent 15 poeng unna nedrykk. Det tidligere Eliteserie-laget Lyn har vunnet seks av sine syv siste kamper, og vil nok avgjøre serien fortest mulig. Frigg på sin side har tapt fem av de syv siste kampene, og virker å slite med motivasjonen. Forrige kamp mellom disse to lagene endte med 5-2 seier til laget fra Oslo vest.

Mounir-Hamoud-Lyn-RBK-Tippeligaen-2004
For litt over 10 år siden var Lyn i toppdivisjonen og kjempet mot Rosenborg.
0ce8a4c9-8fa1-44bb-9805-7f0e256490e4
Nå kjemper de om opprykk til 2.divisjon. Kan de nok en gang nå toppnivå i Norge?

Sverresborg- Tillerbyen. B til 1.73 (Coolbet)

Det ble klart forrige serierunde at Ole Selnæs sin tidligere klubb, Sverresborg, må ta turen ned til 4.divisjon. Dermed har de ikke så mye å spille for i denne kampen. Tillerbyen på sin side kan fortsatt rykke ned/klare seg. Med seier i kveld mot Sverresborg vil de være sikra plass i neste års 3.divisjon. Ut i fra de ulike troppene virker det som Sverresborg i dag også mangler et par sentrale menn; Midtbanebautaen Henrik Rolland er hjemme i Baillsund for å feire at bestemor fyller år blant annet. Videre er benken fylt opp med bare juniorer før dagens kamp. Den viktigste spilleren til Tillerbyen er med. Asgeir Snekvik (tidligere Kristiansund, Kil Hemne, Ranheim og Byåsen) står med 16 mål på 22 kamper hittil i sesongen, og skåret deriblant 2 mål sist disse lagene møttes. Jeg velger å spille Tillerbyen i dag fordi det er en uhyrlig viktig kamp for de, samt at Sverresborg allerede er sikra spill et nivå ned til neste år.

Skjermbilde 2017-10-14 kl. 12.28.44
Henrik Rolland er en av flere nedrykksklare SIF mangler i dag. “Skal feire bestemor denne helga! Allerede rykka ned, så da var prioriteringa lett”, forklarer Rolland.

Kortspillspesialer:

Liverpool – Manchester United

 • Ander Herrera får kort til 3.50 (Norsk Tipping)
 • Jordan Henderson får kort til 50 (Norsk Tipping) 

   

  Atletico Madrid – Barcelona

 • Sergi Roberto får kort til 3.50 (Unibet)

Dortmund – Leipzig

 • Bartra får kort til 4.50 (Coolbet)

Roma – Napoli

 • Jorginho (Napoli) får kort til 4.00 (NordicBet)
 • Bruno Peres (Roma) får kort til 5.00 (NordicBet)

Juventus – Lazio

 • Stefan De Vrij 4.20 (Coolbet)

Oppsummering av gårsdagen:

Spill inn:

Lyon – Monaco. Hjemmelaget over 1.5 kort til 1.85

Spill ut:

Cardiff DNB

Ferland Mendy kort

Void: 

Djibril Sidibe kort

Leave a Reply