Champions League runde 3

I kveld er det nok en gang klart for en sen høstkveld med Roar Stokke og deilig europeisk toppfotball på skjermen. På papiret er nok Real Madrid – Tottenham og Manchester City – Napoli de to kampene som fenger de fleste. Men man skal ikke se bort i fra morsomme kamper i Monaco og Rotterdam heller. Kos dere dypt nede i sofakroken med en iskald eller to, det skal hvertfall vi! Her er våre utvalgte: 


Maribor – Liverpool. Maribor flest kort @ 1.74 (Unibet)

En meget viktig bortekamp for de røde fra Merseyside om de skal ha håp om å gå videre fra gruppespillet. Klopp tar med seg en meget sterk tropp og ting tyder på lite endringer fra laget som spilte mot Manchester United på lørdag. Så det vil bli ett offensivt lag som skal jakte seieren her. Maribor ett godt hjemmelag og med en kortglad dommer i Viktor Kassai (5.18 i snitt) så er dette ett spill jeg liker godt. Selv om Maribor ikke har fått noen kort de to første kampene i gruppespillet så langt, har vi tro på at det løsner nå!

David mot Goliat? Eller skal Liverpool få slite overraskende mye i kveld?

Real Madrid – Tottenham. Hjemmelaget over 1.5 kort @ 1.85 (Coolbet)

Toppkamp i gruppe H der Madrid møter Tottenham. Begge lag står med full pott etter 2 kamper. Har god tro på at dette vil bli en veldig fartsfylt match. Real Madrid har fått over 1.5 kort i 4/5 siste matchene og har en del kortglade spillere. Så dette spillet kjøpes lett!

Legger disse to nye gul-kort til i samlingen sin i kveld, eller klarer Galacticos å opptre disiplinert mot Pochettinos menn?

Monaco-Besiktas. Bortelaget over 2.5 kort til 1.98 (Unibet)

Monaco med sørgelige et poeng etter to kamper, mens Besiktas står med full pott. Monaco, som kanskje var favoritter til å vinne gruppa før start, er avhengig av seier i kveld for å ha sjanse på 1.plassen. Besiktas har overrasket og leder gruppa med to av to seiere. Vil nok kjempe med nebb og klør for å beholde avstanden ned til Monaco. Det tyrkiske laget får en del kort i kamper som betyr noe, deriblant 4 mot Trabzonspor nå nylig.

I kveld tror vi utrykket “sinna som en tyrker” slår ut i full blomst.

Spillerspesialer:

 

Manchester City – Napoli.

Diawara to get booked til 2,95 i odds.

Feyenoord – Shakhtar.

Rakitskiy to get booked til 4,30 i odds.

Real Madrid – Tottenham.

Winks to get booked til 3,20 i odds.

 

Leave a Reply