STORLAGENE HERJER UTE I EUROPA

​Jeg har valgt meg ut noen spill til kveldens Champions League. I mine øyne virker det som at vi har begynt å se resultater av de store økonomiske forskjellene fra de største til de mellom-store ligaene i Europa. Liverpool, Manchester United , Chelsea, PSG osv vinner lett mot de litt mindre klubbene i Europa. Dette viser seg gjennom brutale resultater som f.eks. Liverpool – Maribor 7-0, Chelsea – Qarabag 6-0, Celtic – PSG 0-5 og CSKA – Manchester United 1-4. Dermed velger jeg meg følgende spill til i kveld: 

Benfica – Manchester United. B til 1.90 (Coolbet)

Kveldens bortelag står med full pott og 7-1 i årets Champions League. De parkerte den såkalte bussen mot Liverpool i sist Premier League-runde, noe jeg ikke tror de brukte så alt for mye energi på. Mourinho er nok gira på å sikre seg videre avansement fortest mulig, slik at de kan jobbe med å tette luka til naborival City i Premier League. De har en fin og balansert dybde i troppen nå, og et par skader og usikkerheter (Rojo, Bailly, Carrick, Zlatan og Pogba bla.) skal ikke svekke laget nevneverdig. Til helga venter det en bortekamp mot Huddersfield, en kamp United skal vinne greit!

Mourinho og Lukaku dro hjem fra Liverpool med 1 poeng og 0 mål i helga. I dag tror vi på 3 poeng og et mål eller to signert oksen fra Belgia.

Benfica på sin side kan sies å ha fått en litt skuffende start på årets sesong. De tapte begge kampene tidligere i CL og har en målforskjell på 1-7. De ligger på 3.plass i Liga NOS, som skal være en ganske begrenset liga sett i lys av de aller beste i Europa. Det er knyttet en del usikkerheter til om toppscorer Jonas, vingback Eliseu og keeper Cesar er klar for oppgjøret i kveld. Dette er potensielle store tap for Benfica.

Når oddsen begynner å snike seg opp mot 2.00, så frister det å prøve noen kroner på et Mourinho-lag i medgang.

Anderlecht – PSG. PSG -2 til 2.23 (Coolbet)

Paris Saint Germain har startet årets sesong forrykende. 7-1-0 på de åtte siste kampene, og en målforskjell på hele 26-4. Dette tilsier et målsnitt på 3.25 mål for og 0.5 mot i hver kamp. Det ene poengtapet kom før sist kamp mot Bayern Munchen (vant 3-0) i CL, og i forrige kamp mot Dijon måtte det en ovetidsskåring til for å sikre 3 poeng. Dette tyder på at det franske laget tar det litt rolig før kampene i CL, og at denne turneringen prioriteres. Ligue 1 vinner de nok med 99.9 % sannsynlighet uansett. Har et par usikre mann til kveldens kamp (Cavani, Motta, Verratti & Silva), men vil tro minst et par av disse blir klare for dyst.

Anderlecht har hatt en skuffende start både i CL og i Jupiler Pro League. 4-2-2 på de åtte siste kampene og en målforskjell på 12-14 er ikke noe topplaget fra Belgia vil være bekjent av. Tapt begge kampene sine 0-3 i CL. De skal få slite mot et angrepsvillig og målkåt PSG. Ikke bare sliter de ute i Europa, men de har også hatt en middelmådig start i hjemlig serie. Anderlecht ligger på 5.plass etter 10 kamper, og er hele 9 poeng bak serieleder og erkefiende Club Brugge.

Jeg tror rett og slett denne kampen kan bli stygg for belgierne. Neymar, Cavani og resten av gutta er sjeldent fornøyd med bare et par mål. De kjører på, lager show og ydmyker gjerne motstanderne på verst mulig vis.

Vi kommer muligens med flere spill utover kvelden. Stay tuned!

Leave a Reply