Europa League

Tipsene i Champions League gikk fint i går, med to av to inn. Vi satser på at Europa-flyten holder seg, og trekker nye lodd i Gruppe L hvor Rosenborg, Real Sociedad, Vardar og Zenit St. Petersburg befinner seg. Her er dagens tips: 

Zenit – Rosenborg. Zenit -1 handikap (3-veis) til 1.88 (Coolbet) 

Vardar – Real Sociedad. Sociedad -1 handikap (3-veis) til 1.80 (Coolbet)

Skriver en felles analyse da alle lagene er i gruppe L. Zenit St. Petersburg har vist seg å være knallharde til nå i årets Europa League. 2 av 2 seire og en målforskjell på 8-1 sier sitt. Greit nok at de herjet med Vardar og vant 5-0, men 3-1 seieren mot et godt Sociedad-lag er enda mer imponerende. Zenit har økonomiske ressurser som Rosenborg ikke kan hamle opp med, og dette fører til at de kan ha klassespillere som Kokorin, Dzyuba, Paredes, Ivanovic & Mammana i troppen. Eneste ulempen ved dette spillet er at Zenit møter CSKA Moskva (som møtte Basel i går) til dyst allerede på søndag. Jeg tror at Zenit heller vil prioritere å bite godt fra seg i Europa, enn å spare seg til den russiske ligaen. Rosenborg ble et par nummer for små når de møtte Sociedad i første kamp, og jeg tror det samme blir å skje i kveld når de skal opp mot russerne på bortebane. Råtips: 3-1.

48338774-3e85-40ec-8226-5dd91e3b71ab
Bendtner depper etter et realt tap mot Sociedad i første runde av Gruppe L.

Vardar står med 0 poeng etter to kamper, og har en målforskjell på 1-8. Sociedad vil nok vinne greit i kveld, og er faktisk litt avhengig av tre poeng for at Rosenborg ikke skal true andreplassen deres i gruppa. Rosenborg innfridde med 3-1 mot Vardar-laget sist, og da tror jeg hvert fall at Real Sociedad skal kjøre greit over laget fra Skopje. Real Sociedad har ikke en voldsom viktig kamp til helgen heller (Espanyol), og jeg tror de vil bruke kampen i Makedonia til å få tilbake godfølelsen etter en litt dårlig periode i det siste. Råtips: 0-3.

855181386
Ivanovic og Canales i duell. Førstnevnte gikk seirende ut av både duellen og kampen. I kveld vil Canales & co ha hevn mot stakkars Vardar!

 

Spillerspesialer:

Logvinenko booked @ 3.75

Kjent for å være en skikkelig råtass denne midtstopperen. Spiller ofte skittent og ligger helt oppe på lista til gult kort.

Yeini booked @ 4.00

Yeini er en hardhaus som er vandt til å både få bank og å gi bank. Når du søker han opp så kommer det opp bilder der han har bandasjer på hodet og det sier vel sitt. Han gir alt han har.

Begge disse spillene er funnet hos Unibet.

Leave a Reply