Fortuna Düsseldorf herjer i 2.Bundesliga.

Fortuna Düsseldorf – SV Darmstadt 98. Hjemmeseier til 1,75 (Coolbet)

For en flyt dette Fortunalaget er i om dagen. De har ikke tapt en hjemmekamp siden 22 juni, og dette var i pre season. De har vunnet de siste 4/5 hjemmekampene og de ser ut til å fortsette den gode flyten. Det virker som at de virkelig har tatt et stort steg fra forrige sesong. Darmstadt derimot rykka ned fra 1.Bundesliga før denne sesongen og har som mange andre lag som rykker med, slitt med å tilpasse seg den nye ligaen igjen. I tillegg så har de en hel ellever ute med skade. De har et forsvar som ikke ligner grisen, slipper inn veldig mye mål. Det kan også spilles o2,5 på denne kampen til 1,78 i odds.

maxresdefault
Fortuna Dusseldorf med en forrykende start i 2.Bundesliga. 8-1-1 på de ti siste kampene, og et fantastisk hjemmepublikum tilsier hjemmeseier.

Leave a Reply