God kok i de tusen sjøers land?

 

Full runde i Veiikausliiga, og det er fortsatt en del å spille for noen av de finske lagene! Her har jeg funnet 3 spill jeg liker godt.

HIFK – SJK 17:30

 

IMG_7388
Ett jevnt og tøft oppgjør ventes mellom HIFK & SJK

 

En veldig viktig kamp for begge lag. HIFK kjemper for å ikke havne på kvalikplass for nedrykk. Og SJK vil ha en kvalikplass til Europa. Begge disse lagene har fått en del kort i år. SJK troner høyest med 74 og HIFK på en solid 4 plass. Så her tror vi og håper vi at det vil smelle godt!

Over 3.5 kort @ 2.25 (Unibet)
HIFK over 1.5 kort @ 2.00 (Unibet)

RoPS – Mariehamn 17:30

I siste 5 innbyrdes mellom disse lagene har de gått over linja 4/5 ganger. Og dagens match har stor betydning for Mariehamn som er ute etter en plass i Europa Leauge kvaliken til neste år. Ett lite minus kan være snøen som har falt i Rovaniemi i natt, men med kunstgressbane regner vi med at banen blir brøytet og klar til oppgjøret starter.

IMG_7389
Ett snølagt Keskuskenttä i morgentimene.

Over 2.5 kort @ 1.63 (Unibet)

 

 

Leave a Reply