INNSPURT I NORSK FOTBALL.

Det nærmer seg slutten og vinterpause i Norsk fotball, og dermed er det flere lag som har kniven på strupen når det gjelder nedrykk. Det er også flere lag som kjemper om opprykk til høyere nivå. Her er dagens utvalgte fra oss i Oddshjelpen: 

a931b831124c5aef398575466c3e5897.jpeg

Alta – Skeid. H til 1.65 (Coolbet)

Alta har absolutt alt å spille for, de er nødt til å vinne i dag for å kunne spille kvalifisering om spill i OBOS-ligaen til neste år. Skeid har absolutt ingenting å spille for og de er nok fornøyde med tingenes tilstander. I tillegg så hjelper det ikke at de skal opp til kalde nord for å spille i kulda.

Alta står med en hjemmeform som lyder følgende: 8-3-1. En målforskjell på 23-8.

Sotra-Fyllingsdalen. H til 2.08 (Coolbet)

Et veldig tent Sotra lag som møter et Fyllingsdal-lag som har gitt opp. Vinneren av kampen kommer enten på 3 eller 4 plass, kommer an på Herd. Den 3-4.plassen har veldig mye å si, da den plasseringen gir NM-kvalifisering neste år. Sotras nye trener Tommy Knarvik virker veldig tent og har lyst å gå ut i 100 og ta denne kampen hjem!

Arendal – Start. B til 1.85 (Coolbet)

Start ligger helt i toppen av OBOS, og spiller viktige kamper nå som avgjør hvem de møter i kvalifiseringen til Eliteserien. Arendal er på motsatt side av tabellen, og ligger sist. De har fortsatt sjanse til å holde seg på nivå 2 i Norge, men må jobbe hardt og ta en del poeng nå de siste rundene. På bortebane har Start en statistikk på 6-2-4, og de er i meget god form for tiden med to seire på rad. Arendal har kun tatt to seire på sin kunstgress-hjemmebane i år. Synes 1.85 er bra betalt her, vi prøver B!

Aalesund – Kristiansund BK. UB til 1.78 (Coolbet).

Kanskje kveldens viktigste kamp i Eliteserien. Begge lagene kjemper mot nedrykk, og det er også to lag som kommer fra Møre og Romsdal. Aalesund er i en helt katastrofal form om dagen, og står uten seier siden 25.juni. Hele 12 kamper siden Sunnmøringene har tatt med seg en trepoenger hjem. Kristiansund har hatt en relativt fin kurve den siste tiden, sett bort ifra tapet nå sist mot Viking. Utenom den kampen står de med tre seire og en uavgjort. Dessverre må de klare seg uten Coly i dag, som pådro seg rødt kort i forrige kamp mot Viking.

Brann 2 – Lysekloster. B til 1.60 (Coolbet)

Lysekloster i kjempeslag om dagen, og står med fem seire på rad nå. Ligger á poeng med Brattvåg, som de deler førsteplassen med for øyeblikket. Brann har viktig kamp mot Rosenborg i helga, og sparer nok de beste til den kampen. Rekker ikke skrive mer enn dette, men 1.60 på B er godt betalt.

Leave a Reply