7 AV 11 INN I GÅR. 10 NYE SPILL I DAG!

Solid pluss i går! 7 av 11 spill gikk inn, og det ble til slutt en meget grønn dag for oss. Hadde man satt 1000 kr på hvert av disse spillene hadde du sittet igjen med omtrent 2000 kr i pluss. En avkastning på 118 %. Vi prøver oss igjen i dag med norsk fotball og kortspill. Masse snadder på menyen! 

Spill inn:

 • Kristiansund UB til 1.78
 • Start til 1.85
 • Lysekloster til 1.60
 • Metz – Dijon over 4.5 kort til 2.28
 • Angers – Toulouse over 4.5 kort til 2.08
 • Nantes – Guingamp over 3.5 kort til 1.58
 • Aafk – KBK over 2.5 kort til 1.75

Spill ut:

 • Alta
 • Sotra
 • Gladbach – Leverkusen o 3.5 kort
 • Rødt kort i Nantes – Guingamp

NORSK FOTBALL

18:00: Kongsvinger – Mjøndalen. Mjøndalen DNB til 1.78 (Unibet)

Mjøndalen er inne en voldsomt fin periode for tiden. Syv av de syv siste kampene i OBOS-ligaen har endt med seier, og det har ført de opp på kvalifiseringsplass til Eliteserien. Vinner de i dag så er kvalikplassen sikret. Kongsvinger er en berg-og-dalbane, og har på de fem siste kampene 2-1-2. Ligger på en 11.plass i OBOS-ligaen, og er hverken i bunnstriden eller i opprykkskampen. Formen til Mjøndalen gjør at jeg trekket et lodd på de i dag, men står over ren B på grunn av bortebane og et varierende Kongsvinger. DNB står forresten for DRAW NO BET. Ender kampen uavgjort så får man altså igjen pengene. Råtips: 0-1.

gauseth-vegard-mads-hansen-980x551
Disse tre er kanskje mest kjent for kjappe kommentarer på sosiale medier, men nå har de virkelig begynt å levere på banen også.

18:00: Molde – Haugesund. U til 4.00 (Unibet)

Føler Molde har blitt gjort til altfor store favoritter i denne kampen. Romsdalingene er et meget godt hjemmelag, og har vunnet fire av de fem siste på Aker stadion. Innimellom disse kampene kom et stygt 0-3 tap mot Lillestrøm. De har klatret opp til 2.plassen i Eliteserien, og er nok interessert i å sikre seg sølvtøyet i år. Haugesund har vist seg å være en lei nøtt å knekke for topplagene i Eliteserien i år. De har vunnet begge kampene sine mot Rosenborg og spilt uavgjort mot Sarpsborg og Molde på hjemmebane. Magefølelsen min i kveld tilsier at det kommer til å klabbe litt for hjemmelaget i kveld, og jeg prøver for en gangs skyld en U. Råtips: 1-1.

20:00: Brann – Rosenborg. B til 2.55 (Coolbet)

En av Eliteseriens store klassikere. Brann mot Rosenborg, Bergen mot Trondheim, Hansa mot Dahls og Davy Wathne mot Roar Stokke. Brann er inne i en dårlig periode og har tapt tre kamper på rad, spesielt 0-4 mot Kristiansund er svakt. På hjemmebane har de vært solide, og står med 7-3-2 og + 16 i målforskjell. I kveld mangler de Kristoffer Barmen og Bismar Acosta, to sentrale spillere i hvert sitt ledd på banen.

Rosenborg på sin side er det soleklart beste laget i Norge, og det vises på tabellen. Rullerer nok litt på laget i kveld, etter en tung og seig kamp borte i Russland i midtuken. Trønderne står med fem borteseire på rad i Eliteserien, og er nok ivrige etter å vise hvem som virkelig er Norges beste lag. Både Kåre Ingebrigtsen og resten av laget vet at et tap i Bergen vil nevnes av bergenserne i flere sesonger fremover, så jeg mener at over 2.50 på Eliteseriens klart beste lag er godt betalt. Kjøpes! Råtips: 1-2.

brann-rosenborg53
Krigeren Bismar Acosta er ute mot Rosenborg i kveld

18:00: Levanger  – Florø. H til 1.72 (Coolbet)

Levanger er oppe og lukter på kvalifiseringsplassen til Eliteserien. Ligger for øyeblikket fire poeng unna, og er nok avhengig av en seier i dag for å fortsatte ha sjanse. Har en middels form for øyeblikket, men møter i dag et Florø som er inne i en grå periode. Florø-laget har 0-3-4 på de syv siste kampene, og innehar 8.plassen. I likhet med Kongsvinger har ikke Florø-laget noe spesielt å spill for lengere, og jeg tror motivasjonen og interessen hos Levanger er høyere før dagens match. Råtips: 3-1.

KORTSPILL

17:00: Tottenham – Liverpool. Over 4.5 kort til 1.92 (Coolbet)

Supersøndagen avsluttes på Wembley med storoppgjøret mellom Liverpool – Tottenham. Med to lag som spiller god offensiv fotball så blir dette en rysare av en match. Begge lag trenger å vinne denne kampen. Klopps gutter fikk en enkel match i Maribor til midtuken og fikk spart noen av nøkkelspillerne. Mens Poccetinos Tottenham kommer fra en sterk uavgjort borte mot Real Madrid som nok ga de ett boost. Siste tre innbyrdes har det virkelig begynt å smelle mellom disse lagene. 8-5-8 kort sier sitt. Vi tror dette nok en gang vil bli ett slikt oppgjør.

BvPkUmqIUAAYLr2
For et oppgjør vi får servert fra Wembley i kveld.

14:00: Lyngby – Odense. Over 3.5 kort til 1.62 (Unibet)

To tabellnaboer møtes til dyst i Danmark. De siste sesongene er disse to av de lagene som får flest kort i den danske superligaen. Og innbyrdes sist sesong endte de to oppgjørene mellom de i hele 7 & 8 kort. Så dette er ett spill jeg liker veldig godt!

14:30: Feyenoord – Ajax . Over 4.5 kort til 1.81 (Unibet)

To storheter i Nederlandsk fotball møtes til dyst. De Klassieker blir oppgjøret ofte kalt pga rivaliseringen mellom disse, ofte smeller det godt i disse kampene. Ett lite minus er at dommer Danny Makkelie snitter 3,84 pr match. Men innbyrdes har de gått over linja 4/5 siste kampene.

15:00: Torino – Roma. Over 4.5 kort til 1.85 (Coolbet)

Når Torino – Roma møtes på Stadio Olimpico di Torino har det en tendens til å bli en del kort. Siste 5/5 siste innbyrdes har gått over linja. Bruker å bli tette og fartsfylte oppgjør! Dommer Antonio Damato snitter 4.93 pr kamp som gjør at vi tror dette er ett fint spill.

18:00: Viking – Vålerenga. Hjemmelaget over 1.5 kort til 2.20 (Coolbet)

Det er sjeldent Viking går av banen i Eliteserien uten at de går over linja si på over 1.5 kort. Med den oddsen så tar jeg dette spillet lett!

julian ryerson
Julian Ryerson og gutta fra Stavanger sliter i Eliteserien.

Idrissa Gueye (Everton) får kort til 3.50 (Coolbet lag ditt eget spill) 

Midtbanespilleren fra Senegal har ordnet seg en fin kortsamling etter at han kom til Premier League fra Ligue 1 i 15/16. 23 gule kort på 75 starter i England sier sitt. Det tilsier et kort pr tredje kamp han spiller omtrent. I dag er det en veldig viktig kamp for Everton, som virkelig ikke har stått opp til forventningene før sesongen. Kanskje vil en seier mot Arsenal være med å hjelpe dem frem og opp. Da må spillere som Gueye virkelig gå i krigen.

evertons_idrissa_gueye_in_action_with_arsenals_alexis_sanchez_412652
Idrissa Gueye skal få kjørt seg mot fotrappe Arsenal-spillere i dag. Kanskje plukker han kortet i en ny duell mot Alexis Sanchez?

Leave a Reply