NBA tips 24.10

Kl 02.00: Houston Rockets – Memphis Grizzlies: Eric Gordon over 17 poeng @ 1.85 (Unibet)

Chris Paul sliter med en kneskade, noe som betyr flere minutter på banen for Rockets´Eric Gordon. Har åpnet sesongen gnistrende, og står med 24, 25 og 18 poeng på sine tre første kamper. Under lagenes fire møter mot hverandre sist sesong, endte Gordon med 18, 21, 13 og 17 poeng. En skadet Chris Paul betyr også at James Harden kommer til å styre det offensive spillet til Rockets. Dette kan medføre at Grizzlies setter to mann på Harden når Rockets er i angrep, og at det dermed er noen som står ledige. Harden er flink til å finne åpne spillere, og Gordon er fort en av disse.

920x920
Rockets har hatt en perfekt sesongstart, mye takket være Eric Gordon (venstre) og James Harden (høyre). Vi håper at gutta fortsetter i samme spor i natt.

 

Kl 02.00: Milwaukee Bucks – Charlotte Hornets: Giannis Antetokounmpo over 29.5 poeng @ 1.70 (Unibet)

“The Greek Freak”, greske Giannis Antetokounmpo har 37, 34 og 44 poeng på sine tre første kamper denne sesongen. I natt er Malcolm Brogdon ute på grunn av en ankelskade, mens Khris Middleton er usikker grunnet sykdom. Det betyr at Giannis må bære dette Bucks laget i angrep så og si på egenhånd, og kommer til å ta mange skudd.

1505986258_1504741086-1484822629-gettyimages-631632846-master-small
Med potensielt to av sine viktigste spillere ute, må Bucks håpe på nok en kanonmatch fra “The Greek Freak”.

Kl 02.30: Dallas Mavericks – Golden State Warriors: Golden State Warriors -10.5 @ 1.76 (Unibet)

Golden State Warriors, med Curry, Durant & co har hatt en sesongåpning under pari, og står med kun én seier på sine tre første kamper. Tap i åpningen mot Houston Rockets er ikke krise, men smellen mot Grizzlies i forrige var nok ikke helt etter planen. Nå er det på tide å komme ordentlig i gang med sesongen, og hvis gutta i Golden State er påskrudd så skal ikke Mavericks ha en sjanse. Både Curry og Durant ble utvist helt på tampen mot Grizzlies grunnet raseri og frustrasjon mot dommerne, og jeg kan se for meg at de er heltente og klare for å reise kjerringa i natt.

25warriors-web-master768
Statement – match fra NBAs beste lag i natt?

Leave a Reply