NBA-TIPSERE KLAR FOR ODDSHJELPEN

Da har vi fått til en avtale med to ny tipsere hos oss, og fremover vil også NBA-spill være på menyen. Basketballen over dammen er allerede godt i gang, og de nye tipserne vil være i aksjon allerede fra i kveld av. Hele 34 millioner har likt NBA på Facebook og interessen her til lands virker å være økende. NBA er verdens største basketballiga, og består at av 30 ulike lag som er delt inn i avdelinger: Eastern- og Western Conference. NBA er en av de fire store sportene i USA, ved siden av NHL, MLB og NFL. Nå dekker vi i Oddshjelpen altså to av de fire største idrettene i USA.

lebron-james-and-some-of-the-nbas-biggest-stars-reportedly-have-disdain-toward-stephen-curry-that-he-doesnt-understand.jpg
Stephen Curry (til venstre) og Lebron James (til høyre).To av NBAs største ikoner for øyeblikket, som spiller for henholdsvis Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers. 

 

Mads Rugroten & Kristian Aunøien

Mads Rugroten er 21 år og er fra Hønefoss. Han studerer idrettsvitenskap på NTNU i Trondheim, er tidligere aktiv skiskytter på høyt nivå og er nå fotballspiller på breddenivå. Han har fulgt med på NBA de tre siste sesongene, og har god oversikt over spillere og lag i NBA. Det dere kan forvente av han er gode NBA-tips flere ganger i uken, hvor det kommer spill som spillerspesialer (over/under på poeng, assists, returer) og vinnerspill på de ulike lagene.

Kristian Aunøien er 21 år og kommer fra Trondheim. Han studerer også idrettsvitenskap på NTNU, og spiller fotball på fritiden. Han har lenge vurdert om han ville bli med i Oddshjelpen, rett og slett fordi han var redd for at det skulle ta for lang tid. Dedikert type der altså! I likhet med Mads har det blitt mange sene netter med NBA de siste sesongene. Han har god kontroll på de fleste lag og spillere, og prøvde seg som aktiv tipper for noen sesonger siden. La planene død ganske kjapt, men satt igjenmed en ROI på 131.8 %. Selv om det tipsene hans ikke gikk over en lengre periode, ser man at potensiale er der.

Lurer dere på noe, er det fort gjort å bare sende på de en melding på Facebook. Velkommen til dere begge!

 

Leave a Reply