3/3 spill inn i går, her er nattens NBA tips!

Kl 01.00: Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls: LeBron James over 7.5 returer @ 1.88 (Nordicbet)

Cavs tar imot Bulls til deres fjerde kamp for sesongen. Cavs gikk på et horribelt tap hjemme mot Orlando Magic for noen dager siden, og King James & co er nok ute etter å vise seg frem igjen i natt. Bulls kvittet seg med sin beste spiller før årets sesong, og er inne i en periode hvor det handler om å bygge for fremtiden. Cavs er soleklare favoritter, men vi holder oss unna utfallet på selve kampen.
LeBron har historisk sett hatt en solid returstatistikk mot Bulls. På de to siste sesongene har han tatt 10, 8, 5, 7, 9, 13 og 10 returer mot Bulls. Når Nordicbet serverer oss en linje på 7.5 til småpene 1.88 i odds, satser vi på at LeBron fortsetter som han har gjort de siste årene.

maxresdefault1

Kl 04.00: Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans: Damian Lillard over 26 poeng @ 1.85 (Unibet)

Dame Lillard har 27, 18 og 26 poeng på sine tre første kamper hittil i sesongen, og har åpnet greit. Han er en av ligaens beste Point Guarder når han er i form, og er kapabel til å ta både dype treere, samt drive mot kurven. Kan fort bli en tett og jevn kamp i natt, og da kommer Lillard til å spille mye og være svært delaktig i det offensive spillet til Blazers. I de seks siste møtene med Pelicans har Lillard hanket med seg 29, 27, 27, 33, 30 og 21 poeng.

Houston Rockets v Portland Trail Blazers - Game Four
Vi håper Lillard gir oss mer å juble for etter nattens kamp mot Pelicans.

 

Leave a Reply