DAGENS MENY: En italiensk måltjuv, tre vidunderbarn og en argentinsk back-up.

Først av alt, ikke glem å sjekke ut konkurransen vi kjører på Twitter og Facebook. Den stenger kl 21:00. 

I går kom den første røde dagen på en stund for Oddshjelpen.

Kjører en kort oppsummering:

Fotball: 1 av 1 spill inn. 

Kortspill: 0 av 1 spill inn. 

NHL: 4 av 9 spill inn. 

NBA: 0 av 2 spill inn. 

Vi får sørge for å ri av stormen fortest mulig, og kjører i gang med noen målscorerspill for kvelden. Flere av ligaene i Europa kjører midtuke-kamper denne uken, og det må vi benytte oss av. Det spilles toppserie-fotball i Italia, Belgia & Skottland, samt cup-kamper i Spania, Tyskland & England.  Vi har funnet noen spill: 

Kl 20:45. Bologna-Lazio. 

– Immobile skårer til 2.10 (NordicBet)

– Immobile skårer minst 2 til 6.00 (NordicBet).

 

maxresdefault
Ciro Immobile – Mannen som ser ut som en lommetjuv, men som til daglig er måltjuv i Serie A.

Immobile er rett og slett en av de heteste spissene i Europa om dagen. 13 mål på de 9 siste kampene sier sitt, samtidig står han med 6 mål på 8 starter på det italienske landslaget i VM-kvaliken. Tar straffene til Lazio, og der er han vanligvis skråsikker. Lazio har skåret hele 14 mål de 4 siste kampene (3.5 mål pr kamp), og jeg ser ingen grunn til at det skal stoppe mot kveldens motstander Bologna. Immobile skåret tre mål over to oppgjør mot Bologna i forrige sesong. To av målene kom på bortebane.

Kl 20:45 Aberdeen – Celtic 

Moussa Dembele skårer til 2.18 (Unibet)

 

JS100943173
Moussa Dembele hadde en storsesong for Celtic i fjor, og var ønsket av en rekke klubber.

Moussa Dembele var litt av et stjerneskudd i den skotske ligaen i fjor. Det resulterte i 17 mål på 20 starter for 21-åringen. Flere klubber var ute etter han, men Celtic klarte å klore seg fast til spilleren. I år har han kun startet to kamper, og står med et mål som kom i forrige runde mot Hibernian. Griffiths har vanligvis startet kampene på topp til Celtic, men flere mener at Dembele fortjener å starte etter at han kom inn å snuddeforrige kamp. Vi tar sjansen på at han starter i kveld! Starter han ikke så betaler Unibet tilbake innsatsen.

 

KL 20:30. KRC GENK – Club Brugge: 

 

Dennis-skåring + Brugge-seier til 5.00 (Unibet)

Wesley-skåring + Brugge-seier til 5.75 (Unibet)

Club Brugge virker rett og slett bunnsolide i år. 11 kamper i serien har resultert i 10-0-1, + 17 i målforskjell og 30 poeng. Serielederen har vunnet de fem siste kampene i serien. Genk på sin side ligger på 11.plass i serien og har en stigende kurve. De har ikke tapt på de fire siste kampene i serien (1-3-0), og hadde en sterk borteseier mot Anderlecht i sist runde. De fem siste oppgjørene mellom Genk og Brugge har endt 2-1, 1-1, 3-1, 4-2 og 3-2. Mye mål der altså, og vi prøver dermed to wincast + anytime goal hos Unibet. Emmanuel Dennis har herjet i seriestarten i Belgia, og står med 5 mål på 7 starter. 19 åringen fra Nigeria har virkelig vist seg frem, og man skal ikke se bort i fra at han tar steget opp til en større liga i løpet av et par sesonger. Wesley er kun året eldre enn Dennis, og står til nå med 4 mål på 7 starter for Brugge. Disse to har dannet angrepsdouen til Brugge de fire siste kampene, og alle har endt med seier. Skårer begge to og Brugge vinner så sitter vi virkelig fint!

 

Kl 21:00. Elche – Atletico.

Vietto skårer til 2.14 (Unibet)

 

lucianovietto-cropped_1oduhusi4joj31divz63dwmofs
Luciano Vietto skårte 6 mål på 14 starter for Sevilla i fjor. Får han hull på byllen for Atletico i kveld?

Luciano Vietto har 19 mål på 47 kamper i La Liga. Argentineren er back-up i et solid Atletico-lag, men i dag er det ventet at 23-åringen får starte i tospann med Fernando Torres. I kveld møter Atletico, Elche. Et lag som til daglig ligger på 4.plass i Segunda B, som er det tredje høyste nivået i Spania. Oddsen på Atletico (rundt 1.20) tilsier at detteblir overkjøring, og dermed skal det være mulig at spissen Vietto får seg et mål eller to.

 

 
Kl 21:00 Tottenham – West Ham

Andy Carroll skårer på hodet til 8.00 (Unibet)
Fernando Llorente skårer på hodet til 5.00 (Unibet).

To av ligaens beste hodespillere. Begge lag noe redusert. Rekker ikke noe lengre analyse enn det!

Leave a Reply