Ny variant på spillmarkedet.

Man har alle sett at det går an å spille på resultater i kampene, og at da oddsen bruker å være relativt høy. 10bet har kommet opp med en ny variant av dette, nemlig mulitkupong nøyaktig stilling.  Dette synes vi i Oddshjelpen er litt interessant, og har faktisk ikke sette denne muligheten for spill før. På denne spillvarianten kan du tippe et utvalg av resultater på tre og tre, noe som gjør vinnersjansene litt høyere enn i et vanlig riktig-resultatspill. Det kommer helt sikkert noen spill fra oss innenfor denne kategorien i tiden fremover. Vi har lagt med noen eksempler under, for at dere skal skjønne systemet:

Chelsea – Everton

Skjermbilde 2017-10-25 kl. 09.28.06

I de tre siste kampene disse lagene har spilt har det endt med 2-0, 3-0 og 5-0 i Chelseas favør. I de fem siste oppgjørene disse lagene har spilt på Stamford Bridge har kampene endte 2-0, 5-0, 3-3, 1-0 og 1-0. Dermed har tre av fem oppgjør havnet innenfor den første kategorien (1-0, 2-0, 3-0). Dermed er også oddsen lavest der. Men dette er cup, og plutselig sparer Antonio Conte en drøss med spillere og Everton kjører toppet lag. Da er det kanskje verdi i Everton 0-1, 0-2 eller 0-3 til hele 8.00 i odds, eller Everton 1-2, 1-3, 1-4 til 10.25. Ofte bruker et lag å prestere mye bedre enn tidligere når en trener akkurat har blitt sparket (ref. Ronald Koeman). Kanskje kan denne effekten også vise seg i dag?

Tottenham – West Ham

Skjermbilde 2017-10-25 kl. 09.35.34

Det er omtrent helt lik odds i Tottenham – West Ham, som det er i Chelsea – Everton. Naturligvis, da begge bortelagene i kveldens kamper sliter i serien. I de fem siste oppgjørene mellom disse lagene har det endt 3-2, 0-1, 3-2, 0-1 og 4-1. Svært variable resultater der altså. I de fem siste hvor Spurs har hatt hjemmebanefordel har kampene endt med 3-2, 4-1, 2-2, 1-2 og 0-3. Pocchetino har tidligere vist at han i enkelte turneringer sparer masse spillere. I fjor røyk laget mot Liverpool i samme runde som kveldens runde, og Spurs brukte spillere som Onomah, Carroll, N´Koudou, Carter Wickers, Janssen, Vorm og Wimmer. Stiller de så svakt i kveld også? West Ham på sin side tok seg en runde lengere enn Tottenham, og slo deriblant Chelsea på veien dit. Slaven Bilic og West Ham har mye å bevise om dagen. De ligger på en 16.plass i Premier League, og det begynner nok å nærme seg kniven på strupen for Bilic. Er det i kveld det snur for ”The Hammers”?

 

splash

Har du ikke registrert deg en bruker hos 10bet enda, men synes at denne spillvarianten virket spennende så kan du registrere deg her REGISTRER DEG HOS 10BET HER. Du kan også trykke på bildet av 10-bet logoen like over her.  Det skal sies at innskuddsbonusen hos dette selskapet ikke er blant de beste, vi snakker 50 % på opptil 2000 NOK. Det frister ikke dessverre sett opp i mot konkurrentenes bonuser! Men akkurat denne spillmuligheten trigget konkurranselysten i oss.

 

 

 

 

Leave a Reply