NBA tips 27.10

Kl 02.00: Milwaukee Bucks – Boston Celtics: Jaylen Brown over 17.5 poeng @ 1.85 (Unibet)

Jaylen Brown har virkelig tatt store steg fra fjorårssesongen. På sine fire første kamper denne sesongen snitter unggutten på 18.8 poeng, og står med sifrene 25, 18, 9, 23. Bucks og Celtics møttes i Boston for en drøy uke siden, hvor Brown noterte seg for 18 poeng, altså like over dagens linje. I den kampen spilte Brown kun 28 minutter på grunn av 6 fouls, men gikk likevel over linja si (Får en spiller 6 fouls blir han “utvist” resten av kampen).

Giannis Antetokounmpo over 8.5 returer @ 1.83 (ComeOn)

Vi velger også å rygge Toricharito (Twitter) sitt spill på Giannis. Toricharito tipset om over 9.5 returer til 2.1 i odds på Betfair i stad, men denne oddsen er helt nede på 1.83 nå. ComeOn gir oss derimot en lavere linje til lik odds som Betfair har på over 9.5, og den kjøpes. Giannis har gode muligheter til å plukke tosifret med returer mot Celtics. Snitter på nesten 11 returer hittil i sesongen, og plukket 13 stk da Bucks og Celtics møttes for en drøy uke siden.

Kl 04.00: Portland Trail Blazers – Los Angeles Clippers: Blake Griffin over 9 returer @ 1.85 (Unibet)

Selv om Clippers har mistet tre av forrige sesongs startere, har laget fra LA vunnet alle sine tre første kamper. Blake Griffin har vært sterkt delaktig i disse seirene, og det virker som om Griffin er supermotivert denne sesongen. Har en voldsom skadehistorikk, men når han er skadefri og er i form så er han et fysisk monster. Griffin har plukket ned 12, 8 og 9 returer på de tre første kampene. På de siste sju møtene med Portland Trail Blazers snitter han på over 10 returer.

hi-res-2dab2e6e71ce05aabc475b7a16a84800_crop_north
En skadefri og motivert Blake Griffin er nesten umulig å stoppe. 

Leave a Reply