Fransk storkamp, og en brennhet spiss i Lisboa.

De siste dagene har det gått litt trått. Men vi kan ikke gi oss av den grunn, her er noen utvalgte for kvelden. Håper det blir en fin fredagskveld med peng-i-pung og taco på bordet rundt om i Norge. Fingrene er krysset, og kupongene lagt. Lykke til! 

Kl. 20:45. Paris SG – Nice. Kampen ender 2-1, 3-1 eller 4-1 til 2.95 (10bet).

Fire av de ni siste kampene mellom disse lagene har endt med 2-1, 3-1 eller 4-1 i PSG sitt favør. I kveld mangler PSG Neymar (suspensjon) og Thiago Motta (skade). Neymar har stått for hele 10 mål og 7 assists til nå denne sesongen, og det er selvfølgelig et tap for laget at han er ute med suspensjon. Likevel tror jeg at Paris-laget, med den bredde de har i troppen, skal vinne denne kampen greit. Nice sliter også med noen viktige fravær før kveldens match, deriblant Seri og Cyprien. De har tapt de fire siste kampene, og er helt nede på en 14.plass i Ligue 1. Laget har skåret mål i syv av de åtte siste kampene, og jeg tror de kan få hull på byllen mot PSG i kveld også.

Kl 20:00. Benfica – Feirense. Jonas skårer mål /skårer først / skårer sist til 1.57/3.60/3.60 (Bet365).

jonas-cropped_1e08gv4fiwrso1489nqo89oe3z_0
Jonas snitter 1.38 mål pr kamp til nå i den portugisiske ligaen. 

Jonas står med 11 mål på 9 kamper til nå i sesongen. Han har skåret mål i syv kamper på rad i serien, og i seks av disse kampene har han vært første/siste målskårer. Skåret både første og siste mot Desportivo Aves i sist kamp, første målet mot Maritimo, siste målet mot Pacos Ferreira, første målet mot Boavista og første og siste mot Belenenses.

Leave a Reply