Grønne tall i går, vi kjører på videre!

Etter et par dager i minus viste endelig regnskapet grønne tall igjen i går. Hadde man satt 1000 kr på alle gårsdagens spill ville man gått 5750 kr i pluss. Det vil si en ROI (Return of investment) på 163 %. Vi har plukket noen nye spill for dagen, og starter allerede nå kl 13:30 med Manchester United – Tottenham. 

Gårsdagens oppsummering:

O 4.5 kort i Char.-Gent til 1.98
Abraham kort 4.00 
Jonas skårer til 1.57 
Jonas skårer først til 3.60 
Jonas skårer sist til 3.60

PSG o 1.5 kort 
PSG-Nice 2-1, 3-1 eller 4-1
Mainz – Eint. Frankfurt o 5.5 kort
Bell kort

 

Dagens utvalgte:

13:30. Manchester United – Tottenham.

  • Uavgjort til pause til 2.08 (Coolbet).       
  • Son skårer til 3.85 (Coolbet)
  • Moussa Sissoko får kort til 4.50 (Coolbet)   
Dessverre for Spurs er Harry Kane ute i dag. Det åpner opp for at Son kan vise seg frem!

Manchester United mot Tottenham. Manchester mot London. Ringreven Mourinho mot “ferske” Pocchetino. De Gea mot Lloris, og det som egentlig skulle bli  Lukaku mot Kane. Det er litt av en storkamp vi får servert i dag på en lørdags formiddag. Akkurat bekreftet at Son starter på topp for et godt Spurs-lag, da synes vi 3.85 på at han skårer er i høyeste laget. Videre tror vi det blir en krigekamp hvor begge lag er litt forsiktig i fremtoningen sin. Spurs har en ny kamp mot Real Madrid på onsdag, mens United skal opp mot Benfica i midtuken. Dessverre lukter det en litt målfattig batalje, spesielt nå som Kane er ute og Lukaku ikke har skåret på de fire siste kampene. Prøver oss på en uavgjort til pause i denne kampen.  

18:00. Haugesund – Brann. Leon Abdi skårer til 4.75 (Bet365).

Brann har sluppet inn 10 mål og skåret 2 på sine fire siste kamper. Begge lagene er inne i en elendig periode. Leon Abdi har skåret 5 mål på 20 kamper (hver fjerde kamp). Ser at bookmakerne er uenig om hvor oddsen på dette spillet skal ligge- 3.50 hos NB, 4.00 på Unibet og 4.50 hos Coolbet. Dermed velger jeg et lodd til 4.75 x pengene. Fortsetter Brann å lekke som en sil, kan det være gode sjanser for at Abdi får en etterlengtet skåring her i ettermiddag.

18:00. Milan – Juventus. B til 1.95 (Coolbet)

LAPR0700-0139-U202073400782UII-U2101006379678ajD-620x349@Gazzetta-Web_articolo
Bonucci gikk noe overraskende fra Juventus til erkerival Milan i sommer.

Storkamp i Italia. Begge lagene kommer fra noen enkle midtukekamper hvor begge vant 4-1. Disse to lagene har en enorm historie i den italienske fotballen, men de siste årene har Juventus hersket alene på tronen. Milan har prøvd og tatt grep i sommer og har gjort en rekke signeringer (Calhanoglu, Rodriguez, Musacchio, Bonucci, Kessie osv.).  I bunn og grunn mener jeg at Juventus har en større dybdekvalitet i troppen enn laget fra Milano. De har også en større stabilitet og trygghet, gjennom gode resultater de siste årene. Dette vises godt gjennom de siste kampene disse lagene har spilt mot hverandre. Juventus har vunnet hele 11 av de siste 13 oppgjørene innbyrdes, og jeg tror de vil gjøre alt de kan for å slå dette Milan-laget i dag også. Spesielt nå som Berlusconi & gutta prøve å bygge opp et nytt storhetslag i Milano. Begge lagene har dog viktige Europa-kamper til uken, hvor de møter henholdsvis AEK Athen i EL og Sporting CP i CL. Dermed kan man være litt fornuftig med innsatsen.

17:00. Bordeaux – Monaco. Over 2.5 mål til 1.75 (NordicBet)

Dette spillet baseres stort sett på statistikk. 4 av 5 bortekamper til Monaco har gått over 2.5 mål. 2 av 5 hjemmekamper til Bordeaux har endt med det samme. De fem siste innbyrdes oppgjørene mellom disse lagene har gått over 2.5 mål. Falcao er inne i en voldsom form, og har det beste skåringssnittet av spissene i toppdivisjonene i Europa for tiden (1.44 mål pr kamp). Man skal ikke se bort ifra at El Tigre får seg noen kasser i kveld, samtidig som at Bordeaux skårer.

18:00. Rostov – Spartak Moskva. Quincy Promes skårer mål/først/sist til 3.00/6.00/6.00 (NordicBet/Coolbet/Coolbet).

promes-p
Nederlandske Promes har hatt en bra sesong til nå i Russland.

Kjører en kort og grei analyse på disse spillene.  Promes har skåret 6 mål på 12 kamper. Skåret først og sist mot Sevilla, først og sist mot Kuban, først mot Rubin Kasan og sist mot Lokomotiv Moskva. Rostov er inne i en elendig periode med 0-1-4, mens Spartak Moskva står med 4-1-0.  

Leave a Reply