Oppsummering av gårsdagen og noen tips for dagen

Nok en middels dag i går. (NHL kommer ikke med i oppsummering pga usikkerhet av utfallet).

Spill inn:

Manchester United – Tottenham. Uavgjort til pause til 2,08 i odds.

Milan – Juventus. Borteseier til 1,95 i odds.

 

Spill ut:

Rostov – Spartak Moskva. Quincy Promes skårer mål/først/sist til 3.00/6.00/6.00

Bordeaux – Monaco. Over 2.5 mål til 1.75

Haugesund – Brann. Leon Abdi skårer til 4.75 

Son skårer til 3.85 

Moussa Sissoko får kort til 4.50

 

Nye spill for dagen!

 

Ranheim – Jerv. Hjemmeseier til 1,91 i odds (Coolbet). Kampstart 12:00

 

Ranheim spiller virkelig med kniven på strupen i dag.  De har hatt en middels form i det siste, men fikk seg en opptur borte mot Fredrikstad nå sist. Det skal sies at de har hatt en del tøffe kamper. Men hjemme mot Jerv så skal det da gå veien. Ranheim er 4 beste hjemmelaget i serien, og det er en grunn til det. For på Ranheim sin stadio så er det en helt egen atmosfære under kampene. Jerv står med 4-4-6 på bortebane så langt i år, og den statistikken blir neppe noe bedre i løpet av idag. De har absolutt ingenting å spille for idag.

68858665-4ecb-48ff-9860-c5892c7225d7

Bodø/Glimt – Åsane. Hjemmeseier til 1,52 i odds. (Coolbet). Kampstart 12:00

Bodø/Glimt har jo vært årets store happening i 1.Divisjon. De vil helt sikkert avslutte sesongen med et brak. Hjemmelaget har 35 flere poeng enn det bortelaget har, og bortelaget er også kjent for å være et dårlig lag når de spiller borte fra sitt eget hjem. Står med tafatte 2-5-7 på bortebane. Bodø står med 11-2-1 på hjemmebane. Opseth kommer nok også til å score i dag og gjøre seg enda mer overlegen på toppscorerlista. Står med 25 mål på 28 kamper i år.

_KEG9643_KentEvenFoto.jpg

Lyngby – Midtjylland. Over 2,5 mål. 1,60 i odds. (Unibet) Kampstart 14:00

Det er to lag som scorer helt vanvittig mye mål som skal spille mot hverandre i Danmark i dag. Midtjylland ligger på et snitt på 3,9 mål hver kamp! Lyngby er ikke mye verre, de ligger på en 3,3 hver kamp. Det er helt vanvittig hvor mange mål som scores i Danmark i år. Formspissen Alexander Sørloth hadde et mål og tre assister sist kamp, og det er nok ikke usannsynlig at han blir innblandet i noen mål i dag heller.

images

Sønderjyske – Hobro IK. Pål Alexander Kirkevold to score. 2,43 i odds (Unibet). Kampstart 12:00

Kirkevold slo akkurat den danske rekorden i mål på rad i kamper. Han står med knallsterke 12 mål på 13 kamper. Og han har sagt under intervju at han har en følelse av at han kommer til å score hver kamp når han går på banen for tiden. Det er nok til at jeg er solgt!

18237619-hobro-ik

12:30: Benevento – Lazio. 

Ciro Immobile skårer over 1.5 mål til 3.75 (Unibet)
Ciro Immobile skårer hat-trick til 12.00 (Unibet) 

Immobile er som nevnt tidligere inne i en voldsomt bra periode. Han har skåret 13 mål på sine 10 siste kamper, og vær utrolig nær å bli både et-måls, to-måls og tre-målsskårer i sist kamp mot Bologna. Kun tre stolpeskudd og en straffebom forhindret italieneren fra å fylle på målkontoen da. I dag møter Lazio det desidert dårligste laget i Serie A. Benevento står med 0 poeng på 10 kamper, og har sluppet inn 24 mål på disse oppgjørene. Dermed anser vi sjansene for gode på at Immobile skal få sine sjanser i løpet av kampen. Benevento har for eksempel tapt 4-0 mot Roma, 6-0 mot Napoli og 3-0 mot Fiorentina, dette er lag som skal være på nivå med Lazio.

 

Oppdatering!

Strømsgodset – Sogndal. Hjemmeseier til 1,65 i odds. (Coolbet) 18:00

Strømsgodset har virkelig henta seg fint opp igjen etter en litt hard start på sesongen. De står med 5 strake seiere. De siste 8 hjemmekampene så har de 5 seiere, 2 uavgjort og 1 tap. De er virkelig i en flytsone. Sogndal derimot har det gått litt tråere med utover sesongen. De siste 8 bortekampene så har de 5 tap, 2 uavgjort og 1 seier. Marcus Pedersen kan være tungen på vektskålen her!

2442593

Sarpsborg – Sandefjord. Hjemmeseier til 1,65 i odds. (Coolbet) 18:00

Sarpsborg har uten tvil vært en lysglimt denne sesongen i Eliteserien. De står med to uavgjort kamper på rad, men det kommer nok til å snu i dag. Sandefjord står med 3-1-9 på bortebane. Og de siste 9 kampene så står de med 7-1-1 på bortebane. Kastrati, toppscoreren til Sandefjord er i tillegg ute med karantene for gule kort. Det er snakk om at Erik Mjelde har blitt drillet på topp på trening inn mot denne kampen. Det kan vurderes å spille på Krepin Diatta som målscorer i denne kampen til 3,10 på Bet365.

last ned (3)

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply