Vi spår krig i enkelte oppgjør i dag

17:00. Leicester-Everton. Leicester over 1.5 kort til 1.72 (Coolbet)

Brighton-Southampton. Brighton over 1.5 kort til 1.72 (Coolbet). 

To tette og åpne kamper i dagens PL-runde. Everton har vært en skygge av seg selv i årets sesong, men viste bedre takter i cupen mot Chelsea i midtuken. Spillerne vil nok gjerne bevise at det ikke er de som er problemet, spesielt nå etter at Koeman fikk sparken. Leicester har heller ikke klart å prestere like godt som for et par sesonger siden, det var vel heller aldri forventet. Spår et tett og fartsfylt oppgjør i Leicester i dag. Leicester har fått over 1.5 kort i kamper mot for eksempel West Brom, Liverpool og Manchester United. Flere spillere i Leicester-laget som er potensielle kortsankere, og de har krigere i alle ledd som feks Vardy i angrepet, Ndidi og Albrighton på midtbanen, og Fuchs og Simpson i forsvar.

leicester_vardy_mobile_top
Chat shit, get banged. Vi tror det smeller godt i Leicester – Everton i dag.

Brighton – Southampton er fort en krigekamp hvor begge lag vil kjempe for poengene. Hjemmelaget har gått over 1.5-linja i tre av de fire siste kampene, og vi tror at de blir å krige hardt mot Southampton. Det virker som om Brighton-laget har skjønt at det må spilles hardere enn de gjorde i sesongåpningen. Spillere som Dunk og Knockaert kommer til å gå fremst i krigen, og vi har god tro på over 1.5 kort til hjemmelaget.

15:00. Udinese – Atalanta. Over 4.5 kort til 1.73 (Unibet)

Udinese sine fem siste kamper har endt med 6, 10, 2 ,7 og 1 kort. Atalanta sine fem siste kamper har endt med 0, 8, 6, 4 og 7 kort.  Vi ser at 6 av de 10 siste kampene til disse to lagene har endt med over 4.5 kort. De fem siste innbyrdes har endt opp med 7, 3, 3, 6 og 7 kort. Her ser man altså at tre av de fem siste kampene har endt med over 4.5 kort. Grunnlaget for at dette spilles, utenom statistikken, er fordi lagene kriger om de samme plassene i serien om dagen.

18:00. Tromsø – Viking. Viking over 1.5 kort til 1.75 (Coolbet). 

Nok en gang ligger kortlinjen på Viking til over/under 1.5. I de seks siste kampene har Viking endt med over 1.5 kort, og vi synes denne linjen er i det laveste laget. Spesielt nå som de skal spille borte mot et Tromsø-lag som er avhengig av seier.

 

 

 

Leave a Reply