Nye spill for dagen!

Vi håper på å fortsette den gode trenden fra i går!

 

Tidligere idag så har vi lagt ut :

Lillestrøm – Aalesund. Hjemmeseier til 1,78 i odds (Coolbet). Kampstart 19:00

Krise i Aalesund, tapt siste 6 bortekampene sine.

LSK

 

Kamper som spilles senere ikveld:

Hellas Verona – Inter Milan. o2,5 mål til 1,59 i odds. (Coolbet). Kampstart 20:45.

 

Her snakker vi om to lag som er veldig glad i å spille offensiv og attraktiv fotball, ene lyktes med det og den andre lyktes ikke fullt så bra. Hellas Verona står med 1-1-3 på hjemmebane. Mot Fiorentina, Napoli og Lazio så har de tapt med flere mål. Alle de tre kampene har endt med o2,5 mål og vel så det. Inter vil nok bevise at de hører hjemme i toppen av Serie A og de kommer til å kjøre på som bare det denne kampen. Det kan også spilles Wincast på Unibet. At Icardi putter + Inter vinner til en odds på 2,02.  Eller at Icardi bare scorer mål til 1,70 i odds.

icardi-3.jpg

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply