Movember starter med ett smell!

God morgen, kjære tippeglade mennesker! Vi starter Movember med ett stort brak. Her har vi ett spill jeg liker bedre enn barten til Burt Reynolds og bysten til Dolly Parton. Vi snakker Champions League, og tyrkisk heksegryte.

IMG_3860

(Erkin mottar det gule mot Leipzig)

Besiktas – Monaco 18:00

En meget viktig kamp i Gruppe G hvor førsteplass Besiktas tar imot sisteplass, Monaco. Monaco står med kun 1 poeng etter 3 spilte kamper, og om de skal ha noe håp om å nå åttendelsfinalene må denne kampen vinnes. Besiktas på sin side kan ved å unngå tap hjemme mot Monaco sikre seg en plass i åttendelsfinalen. Besiktas er ett lag som har ett godt snitt med kort i kampene de spiller. Med noen kortglade herremenn i Medel, Pepe, Erkin har jeg veldig god tro på dette spillet. Dommer Paolo Tagliavento som dømmer oppgjøret står med ett snitt på nesten 5 kort per kamp. Det gjør ikke at jeg liker spillet på over 1.5 kort til Besiktas noe mindre. Pepe & co har gått over linjen de siste 7/8 kampene i både serie og Champions League. Her smeller jeg faktisk til med ett maxbet. 10u som er min høyeste innsats.

Hjemmelaget over 1.5 kort @ 1.65 (Coolbet)

IMG_3861(Flere tette dueller ventes i Tyrkia i dag)

Dortmund  – Apoel. Hjemmelaget får over 1,5 kort. 2,65 i odds. (Coolbet)

Hjemmelaget har så langt i Champions League 3, 4 og 2 kort så langt. Så de har o1,5 kort hver kamp. Hvorfor skal dette stoppe nå? De er nødt til å vinne denne kampen for å skaffe seg ei lita luke.

Leave a Reply