Sen høstkveld på Lerkendal, og et rumensk lag som lukter avansement.

Rosenborg – Zenit. B til 2.08 (Coolbet)

Aleksandr Kokorin (Zenit) skårer mål til 2.60 (Bet365)

Coolbet ligger desidet høyest på borteseier her, og vi føler for å sette noen kroner på B i kveld. Zenit kjemper med Real Sociedad om førsteplassen i gruppe L, og kan så godt som sikre seg videre avansement på Lerkendal i kveld. Russerne tapte 0-3 hjemme mot Lokomotiv Moskva i helga, og det tyder på at de har prioritert kampen mot trønderne i kveld. Zenit står med 3-0-0 i Europa League, og ligger på en solid andreplass i hjemlig serie med 8-5-2. Det har tidligere vist seg at Zenit St.Petersburg har vært i en egen klasse i gruppe L til nå. De har vunnet sine kamper 3-1, 3-1 og 5-0, vi tror de kan ta med seg 3 nye poeng hjem til Russland også etter kveldens match. Russerne har spillere i alle ledd som Rosenborg hverken har økonomiske midler eller sportslige ambisjoner til å konkurrere mot. I forsvar har de tidligere Chelsea-spiller Branislav Ivanovic og det unge FM-talentet Emanuel Mammana. På midtbanen har de tidligere Roma-spiller, Leandro Parades, argentineren Matias Kranevitter og den russiske landslagsspilleren Erokhin. På topp har de Aleksandr Kokorin. Rett og slett høy kvalitet over hele fjøla, og jeg tror dette laget blir noen nummer for store for Mike Jensen & co. Kåre Ingebrigtsen har tidligere sagt at spill i Europa kun er en bonus for Rosenborg-laget, og jeg tror kanskje vi får se forskjellen på et satsende lag og et “bonuslag” i turneringen. Rosenborg har potensielle problemer på midtbanen i kveld, da både Lundemo, Vilhjalmson og Konradsen er ute med skade. Mest sannsynlig kommer Trondsen inn her, og han er relativt urutinert når det kommer til Europa-kamper.

Aleksandr+Kokorin+xDhwUHJPANtm
Aleksandr Kokorin (Zenit) er en superstjerne i Russland. Sikrer han og laget seg videre avansement i kveld?

Aleksandr Kokorin står med 4 mål på 3 kamper i gruppe L, og er en spiss av høy klasse. Han er sterk i duellene, og er en meget god avslutter. Rosenborg har sluppet inn 8 mål på tre kamper i gruppespillet til nå, og får Kokorin starte på topp for Zenit i kveld, synes jeg 2.60 på at han skårer er godt betalt. Unibet, Coolbet og NordicBet ligger her på 2.20-2.30.

 

Steaua Bucuresti – Hapoel Beer Sheva . H til 1.95 (Bet365)

Harlem-Eddy Gnohere (Steaua) skårer mål til 2.75 (Unibet) 

Steaua Bucuresti står med full pott til nå i gruppe G. 3 av 3 seire, 9 poeng og 7-2 i målforskjell. Laget fra Romania har vunnet sine fem siste hjemmekamper, og står med målforskjellen 16-0 på Arena Naţională. En arena som forøvrig har en kapasitet på 55 000 tilskuerplasser. Her skal Hapoel få kjenne trøkket, et lag fra Israel som er vant med et tilskuertall på maks 16 000 på hjemmebane. Det er lagt til en video nederst i innlegget hvor man omtrent får gåsehud av stemningen i Bucuresti. Det skal være grei forskjell på lag fra Romania og Israel, og fortsetter FCSB den bra hjemmeformen de har skal dette være en grei hjemmeseier som sikrer Steaua avansement i Europaligaen. Kampene før og etter denne kampen virker også til å være til spillets fordel. I forrige kamp vant Steaua Bucuresti lett 5-2, og byttet ut Gnohere, Budescu og Nedelcu før 75 spilte minutter. Neste kamp i hjemlig liga er mot bunnlaget Concordia Chiajna, som også skal være en relativt enkel trepoenger.

830857-cpr4068-harlem-eddy-gnohere.jpg
Ikke bare har han et fengende fornavn, franskmannen Harlem-Eddy har levert bra på topp hos FCSB i år.

Franske Harlem Eddy Gnohere er i kjempeform for det rumenske laget, og har 9 mål på 14 kamper for Steaua. Han har skåret hele 7 mål på sine fire siste kamper, og er absolutt inne i fin flyt. Han har skåret 2 mål i gruppespillet, og jeg tror muligheten for nok et Gnohere-mål er stor i dag. Skåret to mål i sist møte mot Hapoel, og da spilte de på bortebane.

 

 

Leave a Reply