God europeisk blanding til fredagstacoen!

God helg folkens! Vi står foran oss ei nydelig fotballhelg med drøssevis av gode kamper. Så her er det bare å glede seg. Hva er vel bedre enn å starte fredagstacoen med litt tipping? Vi har funnet noen spill vi har god tro på. Både ute i de store europeiske ligaene og her i hjemlig.

 

 

Sandefjord – Vålerenga 19:00

vif-sandefjord(Stengel og Co er ute etter revansj)

Den 28 runden i Eliteserien tyvstarter fredagskveld med oppgjøret Sandefjord – Vålerenga. Her har vi ett Sandefjord lag som har gått over linjen 8 av de 9 siste kampene. Og de topper «råtass» tabellen med flest kortpoeng for hele Eliteserien. Så med en sånn odds på at de skal få to kort tar jeg any day!

Hjemmelaget over 1.5 kort @ 2.38 (Unibet)

 

Frankfurt – Werder Bremen 20:30

644216334(Frankfurt plukker en del kort. Det håper vi de gjør i kveld også!)

Tiende plass Frankfurt tar imot Werder Bremen som på sin side ligger på en 17 plass. Bremen har fortsatt ikke vunnet i Bundesligaen denne sesongen, og det har fått konsekvenser. Hovedtrener Alexander Nouri har fått sparken og U23 trener Florian Kohlfeld har fått ansvar mens de er på utkikk etter ny. Bremen trenger sårt en seier her og kanskje får de en opptur her i Frankfurt i kveld. Frankfurt har i sine 11 av 12 tellende kamper i år fått over 1.5 kort. Så dette er ett spill jeg har god tro på.

Hjemmelaget over 1.5 kort 1.68 (Unibet)

Gent – St. Liege 20:30

KAA Gent v Standard Liege - Jupiler Pro League(Kommer det til å smelle i Belgia i kveld?)

To lag som begge ikke helt har hatt den starten de hadde ønsket seg. Og begge er ute etter seier her. Disse lagene innbyrdes har brukt og ha en del kort i seg (utenom i fjor) Både Gent og St. Liege topper helt øverst i statistikken i antall kort poeng. Og vi håper dette fortsetter i dagens kamp.

 

Over 4.5 kort @ 1.67 (Unibet)

 

Mvh Even Gustad (Oddshjelpen)

Leave a Reply