Nå er det helg!

Coolbet er helt sensasjonell på det meste av odds og tilbud. Sjekk det ut her:

https://www.coolbet.com/no/refer/nZHNoh-L

Denne helgen starter med et brak!

Sparta Rotterdam – SC Heerenveen. Over 2,5 mål til 1,66 i odds (Coolbet). 20:00

Begge disse lagene er helt ekstreme på det å slippe inn mål. Denne kampen er virkelig viktig, og det jeg har sett av Heerenveen i år så er de villige til å angripe for enhver krone, men da glemmer de veldig fort det defensive i kampene sine. Etter 10 kamper så har de en rolig målforskjell på 14-20. Sparta Rotterdam er litt mer lugne på det vist , med 8-17. Men tror allikevel at dette kan bli en slager i kveld.

0fd2ebb38bb35a188a92c1c194930813.jpg

Wolverhampton – Fulham. Hjemmeseier til 1,72 i odds. (Coolbet). 20:45.

Wolverhampton gjorde storsignering på storsignering foran denne sesongen og har virkelig imponert så langt denne sesongen spør du meg. Står med 10-2-3 og er kruttsterke for tiden. Fulham derimot står med fire kamper på rad uten å plukke en trepoenger. Senest så tapte de hjemmekampen sin mot et antatt svakere Bristol City på Tirsdagen. Det lukter for alvor opprykk av dette Wolves laget.

last ned (5)

 

Sandefjord Fotball – Vålerenga. over 2,5 mål. 1,62 i odds. (Coolbet). 19:00

Begge disse lagene ligger forsåvidt høyt på målsnittet. Sandefjord er oppe å lukter på saftige 2,89 mål hver kamp mens Vålerenga er oppe å snitter på 3 mål. Dette blir nok neppe noe unntak. En viktig kamp der begge lag garantert har lyst til å vinne. Vålerenga i et enormt driv, mens Sandefjord sliter som bare det. Går også an å vurdere enkelte gulkort på Sandefjord. Feks denne mannen på bildet. (Kastrati).

last ned (6)

Torbjørn / Oddshjelpen

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply