Trøblete start på November. Nå løsner det!

Husk å sjekk coolbet: https://www.coolbet.com/no/refer/nZHNoh-L
 

Igår og forigårs har vært noen marerittdager. Det har vært så nært omtrent på hvert eneste bet, men da bestemmer de seg for å slutte enten å få kort eller å score mål.

Oppsummering:

Spill ut:

Sparta Rotterdam – SC Heerenveen. Over 2,5 mål til 1,66 i odds

Sandefjord Fotball – Vålerenga. over 2,5 mål. 1,62 i odds.

I denne kampen er det helt vanvittig stor idrett at det ikke bikker over 2,5 mål.

Frankfurt – Werder Bremen Hjemmelaget over 1.5 kort 1.68 i odds.

Gent – St. Liege Over 4.5 kort @ 1.67.

 

Spill inn:

Sandefjord – Vålerenga. Hjemmelaget får over 1,5 kort til 2,38 i odds.

Wolverhampton – Fulham. Hjemmeseier til 1,72 i odds

 

Nye spill for dagen

Derby – Reading. Hjemmeseier til 1,75 i odds. (Coolbet). 16:00.

Derby kommer inn mot denne kampen med fire seiere på rad. De hadde en helt usedvanlig snuoperasjon mot Leeds denne uken. De lå lenge under 1-0 men klarte å snu det til 1-2 på tampen. Noe som garantert ga mersmak! Reading derimot ligger på en syltynn 17.plass, og det er vanskelig å prøve å forklare hva som har skjedd med fjorårets overraskelse. Går også an å vurdere å sette o2,5 til 2,11 i odds.

_47098013_ramsgetty466

 

 

Kolbotn – Grand Bodø. Hjemmeseier til 1,70 i odds. (Coolbet). 14:00.

Kolbotn har ingenting å spille for idag, men allikevel så er de nok mer enn nok motivert til å gå inn med fightingspirit til dagens kampen. Grand Bodø står med nøyaktig en seier på bortebane, og den er mot sisteplassen, ellers så har det bare blitt tap hele veien og 14-44 i målforskjell. Kolbotn står ikke med en fantastisk statistikk hjemme de heller, men må huske på at det er langt å reise for Bodøværingene og dette tar nok på.

 

last ned (7)

Molde – Kristiansund. Hjemmelaget over 1,5 kort. 2,40 i odds (Coolbet). Bortelaget over 1,5 kort 1,95 i odds (Coolbet). 18:00

Dette er altså to spill!

Dette er et lokalderby ut av en annen verden. Denne kampen betyr mer enn mange tror. Det har alltid vært en kamp mellom Kristiansund og Molde, seneste kampen var da Molde klarte å snike til seg sykehuset fra Kristiansund, og det sitter nok dypt hos mange i Bailljbyn. I tillegg så er det en ganske så viktig kamp for begge to. For Molde er det om å gjort å holde følge med de i toppen og kanskje lage en luke ned til nummer 3 og 4. For Kristiansund så er det om å gjort å eksistere når Eliteserien 2018 sparkes i gang 11 Mars neste år.

8336

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply