Leken Lørdag – Kanskje en like leken Søndag?

Oppsummering av gårsdagen:

Spill inn:

Kolbotn – Grand Bodø. Hjemmeseier til 1,70 i odds. 2-0

Molde – Kristiansund. HJemmelaget over 1,5 gule kort til 2,40 i odds. Ender på tre gule kort.

Molde – Kristiansund. Bortelaget over 1,5 gule kort til 1,95 i odds. Ender på to gule kort.

 

Spill ut:

Derby – Reading. Hjemmeseier til 1,75 i odds. Ender 2-4.

 

Nye spill for dagen!

 

Strømmen – Bodø/Glimt. Borteseier til 1,84 i odds. (Coolbet). 13:00.

Strømmen har ikke en trepoenger på hjemmebane de siste fire kampene sine. Bodø/Glimt derimot fortsetter å galoppere og styrer skuta i Obosligaen. På de siste 8 bortekamepne sine så har de 6 seiere og 2 uavgjort. Har virkelig troen på at denne flyten skal fortsette på Bodøværingene. Strømmen har veldig lite å spille for nå da det virker som at de har sikret plass i ligaen til 2018 sesongen starter. Ikke umulig at Opseth scorer idag og.

hqdefault

Viking FK – Sarpsborg 08. Borteseier til 1,63 i odds. (Coolbet). 18:00.

Dette blir uten tvil en tøff kamp for Sarpsborg, men Viking har absolutt ingenting å spille for idag. De er klare for Obosligaen neste år og Sarpsborg driver å kniver om sølvmedaljen i Eliteserien med Molde, som gikk på et sjokkerende tap i går mot nabobyen Kristiansund. Og dette gir nok mersmak til Sarpsborg.

images (2)

Aalesund – Rosenborg. Borteseier til 1,92 i odds. (Coolbet). 20:00.

Aalesund har vært i en forferdelig dårlig periode i høst og de ligger for øyeblikket på direkte nedrykk, og der har jeg en følelse av at de blir ut sesongen og. Ikveld skal de møte Norges desidert beste fotball lag. De feira nok litt i Trondheim i går, men det var nok ikke all verden gi og med at de spiller kamp idag. Rosenborg er garantert ikke fornøyde med at de måtte ha hjelp av et annet lag for å få konstantert at de vant gullet. De vil nok kjøre på og vise at de virkelig er Norges aller beste lag i dag. De siste ti kampene sine så har Aalesund 0 seiere, 4 uavgjort og 6 tap.

61576013

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply