KORTSPILL I PLAYOFF

I kveld spilles det to viktige playoff-kamper i VM-kvalifiseringen. Kroatia tar i mot Hellas hjemme, mens Nord-Irland tar i mot Sveits. Kroatia og Sveits er favoritter, men vi tror fort disse kan bli mer åpne enn oddsen tilsier. Hellas sto med 5-4-1 i kvalifiseringen, og endte til slutt på en andreplass i gruppe H. 9 poeng bak suverene Belgia, og 2 poeng foran Bosnia. Grekerne er som kjent et folkeslag som sjeldent gir seg uten kamp, og vi tror det kan smelle godt mellom to varmblodige folkeslag i kveld. Nord-Irland overrasket også veldig positivt i Gruppe C. 6-1-3 på 10 kamper tyder på en bra moral i laget, og Sveits skal få slite med å bryte ned et tett og godt organisert nord-irsk lag. 
Stephan Lichtsteiner får kort til 6.00 (NordicBet)
Lichtsteiner har startet ni kamper i kvalifiseringen, men står uten et eneste kort til nå. I Serie A har han derimot gjort det til vane å få en del gule kort, og i kveld må han stå foran som en av de mest rutinerte gutta på Sveits. I årets Serie A har han fått 3 gule på 10 kamper, og dermed synes vi at oddsen på hele 6.00 må prøves. Nord-Irland er et hardtarbeidende kollektiv, og klarer nok å karre til seg noen frispark. Kanskje skårer de til og med på en dødball?
Dejan Lovren får kort til 5.00 (NordicBet) 
image
Lovren og resten av de kroatiske gutta skal ut i en viktige playoff-kamp i kveld.
Gode, gamle Dejan Lovren har kun spilt fire kamper til nå i kvalifiseringen, men virker til å være i form igjen nå. Kompromissløs midtstopper som av og til havner i tråkige situasjoner grunnet mangel på fart. Møter mest sannsynlig Konstantinos Mitroglou som er inne i en fin flyt med to skåring på fire kamper for sin nye klubb Marseille. Lovren har fått 8 gule kort på de 27 siste kampene i Liverpool, og står med 7 gule på 32 landskamper. Synes oddsen på 5.00 er meget fin tatt motstander og viktigheten i betraktning.

Leave a Reply