Landslaget

Nå kommer det endelig noen spill på fotballsiden!

Luxemburg – Ungarn. Borteseier til solide 1,65 i odds (Coolbet). 20:00

Luxemburg er som vi alle vet en juniornasjon når det kommer til fotball, de endte på 5 av 6 plass i VM-kvalifiseringen. 1-3-6 var forma deres og 8-26 i målforskjell. Eneste seieren kom mot sisteplassen som var Hviterussland. Ungarn derimot havnet på en sterk 3 plass i sin gruppe, bak Sveits og Portugal. De har ikke vært i storform i det siste, men ser for meg at denne kampen er det som skal til for at de skal vise sitt gamle jeg.

last ned (8)

San Miguel – Atlanta. Draw no bet Atlanta. 1,56 i odds. (Coolbet) 19:30

Nå snakker vi ! Inne i argentinsk fotball nå. San Miguel har ikke EN seier de siste 5 kampene sine.  Atlanta på sin side har 3 seiere 1 uavgjort og 1 tap de siste 5. Det tapet var vel og merke mot River Plate som er en divisjon høyere. De har ikke tapt på bortebane siden Juni. Enormt flyt på Atlanta for tiden. Derfor kjøres det på denne!

images (3)

 

Armenia – Hviterussland. Hjemmeseier til 2,20 i odds. (Coolbet). 15:00

Denne kampen betyr nok mer enn bare treningskamp for Armenia. De vil vise at de virkelig duger til noe, og de skal ledes av deres store leder Mkhitaryan. Hviterussland derimot havnet på en helt overlegen sisteplass i sin pulje med den lekne målforskjellen 6-21. Her kommer det nok til å bli mål. Armenia kommer nok til å ha en del fordeler med at de spiller på hjemmebane i tillegg.

last ned (9)

Torbjørn/Oddshjelpen.

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply