Playoff

Husk å registrere dere på Coolbet:

https://www.coolbet.com/no/refer/nZHNoh-L Vanvittige bonuser og du får blitt med på alt av konkurranser som vi arrangerer.

 

Da var det endelig duket for den delen av sesongen hvor man skal se hvor stor forskjell det er fra divisjon 1 til 2 osv.

 

Fredrikstad – Notodden. Hjemmeseier til 1,65 i odds. (Coolbet) Kampstart 18:00

Fredrikstad ansatte gode gamle B.P.Ingebrigtsen foran forrige kamp og det resulterte i et kruttsterkt 3-0 resultat mot Sandnes Ulf i favør Fredrikstad. Det virker som at han har fått troen tilbake i plankebyen. Må innrømme å si at mye av dette bettet er pga Fredrikstad er en stor klubb som ikke hører hjemme nede i 2 Divisjon. Dette er en klubb jeg helst vil ha oppe i Eliteserien. Notodden har vært fryktelige sterke og de er nok i en flytsone uten tvil, men håper at dette blir en hjemmeseier.

7kv5wkkhyhez1kr80sfwzwdo7

Hellas – Kroatia. Borteseier til 2,19 i odds. (Coolbet). Kampstart 20:45

Hellas fikk grisebank i første kamp borte i Kroatia, og dette gir nok ikke mye motivasjon, for det å skulle vinne med MINST 3 mål er håpløst, selv om du er på hjemmebane. Kroatia er et tøft lag, og de har ansatt en ny trener, etter dette så har de hatt en fin flyt og viser til god form de siste kampene sine. Hellas virker som at de er litt ute av det. De må opp og frem, dette gjør at Modric, Rakitic, målgeita Mandzukic får rom og boltre seg i.

 

luka-modric

 

Sporting Gijon – Vallaloid. Hjemmeseier til 2,12 i odds. (Coolbet) Kampstart 20:45.

Sporting Gijon kom ned fra La Liga i fjor, men har virkelig stepped up the game i år. Hjemmeflyten deres er helt enorm og borteflyten til Valladolid lyder som at de ikke har vunnet en seriekamp borte siden 26 August i år. Sporting Gijon virker som at de virkelig vil opp igjen i år. Gjestene holder aldri buret rent så det kan også vurderes å spilles o2,5 mål her til 1,87 i odds.

Alberto+Botia+Real+Madrid+v+Sporting+Gijon+SfqKokoWByKl

 

Torbjørn / Oddshjelpen

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply