Ishockey

https://www.coolbet.com/no/refer/nZHNoh-L …

Gå inn å registrer dere på Coolbet for de beste oddstilbudene. Det blir også spill på vinteridrett utover nå. @CoolbetNorge leverer allerede på langrennsåpningen imorgen på Beitostølen!

 

Heisann! Vært rolig siste dagene pga at det har vært landslagspause og vi har ikke vært helt i flyten, bedre å ta en pause enn å tape massevis av penger si!

 

Idag spilles det kamper i GET-Ligaen, og det skal hovedsakelig bli satt på en kamp for vår del.

Stavanger Oilers – Manglerud Star. Hjemmeseier til 1,50 i odds. (Coolbet) Kampstart 18:00

Stavanger har hatt en fin flyt de siste kampene sine hjemme i Stavanger og har vunnet tre av de siste fire kampene sine i DNB Arena. I fjor så vant de 4/4 kamper mot Manglerud Star, og dette snur neppe i dag for å si det sånn. De har slått de på hjemmebane i år og med en brakseier på solide 4-3. Det virker som at ting i klubben begynner å kommer på rett kjør igjen etter at de har vært helt ute av det en god stund. Forrige kamp nå så vant de 5-1 over Frisk Asker som står med 40 poeng. Noe som er nesten dobbelt så mange som det Stavanger Oilers har. Hjemmebane er absolutt en fordel!

ta403af0

Om dere har noen spill å komme med så er det bare å skrive til @oddshjelpen på twitter, på www.oddshjelpen.com eller på gruppa vår på Facebook. Det setter vi virkelig pris på!

 

Torbjørn / Oddshjelpen

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply