Tirsdagsballen triller videre

Heisann! Nå er vi endelig godt i gang med klubbfotballen igjen!

I dag står det Champions League og Championship på menyen.

 

Aston Villa – Sunderland. Hjemmeseier til 1,75 i odds. (Coolbet). 20:45.

Bunnsolide Sunderland står med lutfattige 1 seier så langt i Championship, dette resulterer i at de ligger på en solid sisteplass. De siste 5 bortekampene har endt med 2 uavgjort og 3 tap. Aston Villa derimot ligger på en 5 plass med 18 flere poeng enn Sunderland. 4-3-1 er hjemmeformen deres og den har bare blitt bedre og bedre utover sesongen. De trøbla litt i starten av sesongen med alt, pga mye utskiftninger, men virker som at ting har satt seg litt for guttene der nå. Dette blir en tøff kamp mellom to tidligere Premier League rivaler som kniver i Championship. Her kan det bli avgjørende med rutinen til John Terry og Gabby Agbonlahor. Kan også spilles på o2,5 mål til 2,02 i odds.

Aston-Villa-players-celebrate-Tom-Cleverleys-winning-goal-against-West-Ham.png

 

Derby – Queens Park Rangers. Hjemmeseier til 1,85 i odds. (Coolbet). 20:45

Derby sin hjemmebane har de siste årene vært et fort for de. I år står de med 4-1-2 og et av de tapene var mot et vesentlig sterkere Wolverhampton som er suverene i Championship. De virker som at de er i solid flyt om dagen og de håper nok på at Matej Vydra skal stå frem som den målscoreren han har gjort så langt i år! QPR derimot sliter veldig på bortebane så langt i år, de står med 0-4-4 og den siste bortekampen deres endte med 0-4 mot Nottingham Forrest. Kan også spilles på o2,5 til 1,94 i odds.

derby-county-v-leicester-city-the-emirates-fa-cup-fourth-round-632970032-58b869af1c2d1.jpg

Bury – Shrewsbury Town. Borteseier til 2,20 i odds. (Coolbet). 20:45.

Shrewsbury har virkelig stått frem og viser at de virkelig vil opp og frem i år. 12-4-1 viser formen deres og de virker som at de er på strake vegen til å rykke opp til Championship. 4 poeng foran 2 plassen. Bury derimot har slitt veldig i år og de ligger på en solid sisteplass så langt i år. De siste 6 kampene deres viser sørgelige 0-1-5. Det virker som at League 1 er litt vel tøft for dette laget. Shrewsbury har også overbevist på bortebane så langt i år. De har kun tapt mot Peterborough (0-1). Derfor mener jeg at 2,20 i odds her er en gavepakke av de sjeldne. Her må det spilles! Kan også spilles på o2,5 til 2,06 i odds.

642703296

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply