CHAMPIOOOOOOOONS

Monaco – Leipzig. BTTS + over 2.5 mål til 1.80 (Bet365)

Monaco har ikke vunnet en eneste kamp til nå i gruppespillet i Champions League, og står med fattige 2 poeng på fire kamper. Laget fra frankrike har skåret mål i 13 av de 15 siste hjemmekampene sine på Stade Louis, og kommer nok til å jobbe hardt i kveld for å fortsatt ha en sjanse for avansement. 10 av disse 15 kampene har også endt med over 2.5 mål. I Champions League har tre av fire kamper endt med BTTS, mens to av fire har endt med over 2.5 mål.

RB Leipzig på sin side står med fire poeng på fire kamper, og er nok også avhengig av seier/uavgjort i kveld for å ha sjans på videre avansement. Laget fra Tyskland har skåret mål i 11 av de 15 siste bortekampene sine, og i Champions League har de skåret mål i tre av fire kamper. To av disse endte med over 2.5 mål og BTTS.

443E804100000578-4881486-image-a-11_1505329871950
Det ble 1-1 mellom RB Leipzig og Monaco sist de møttes.

Grunnlaget for dette spillet er at begge disse lagene har offensive kvaliteter, men sliter litt defensivt. Begge lagene er også avhengig av seier for å ha videre sjanse på avansement, og jeg tror vi får et målrikt og underholdende oppgjør på Stade Louis i kveld.

Dortmund – Tottenham. B til 3.50 (Coolbet)

Tottenham har vært strålende ute i Europa denne sesongen, og leder gruppa noe overraskende foran Real Madrid. Fire spilte kamper har resultert i tre seiere og en uavgjort til nå, og det må være godt for Spurs-fansen og endelig se at Pocchetino prioriterer Europa også. Harry Kane har vært strålende med fem mål på disse fire kampene, og laget har generelt virket veldig sprudlende med over 3 mål i snitt pr kamp, og under 1 mål i snitt sluppet inn. Laget tapte 2-0 i London-derbyet mot Arsenal i helga, og hele troppen er nok ivrige etter å vise seg fram i kveld, og sikre seg 1.plassen i gruppe H.

Dortmund har vært meget svake i årets Champions League, og står med kun 2 poeng til nå. Avansementet er så og si umulig, og med seier mot Tottenham er de likevel avhengig av at Apoel skal ta poeng mot Real Madrid for å ha noen sjanse til å nå sluttspillet. Videre har formen generelt vært meget svak for Dortmund den siste perioden, og på de fem siste kampene står de med 1-1-3. Det virker også til å være en del trøbbel i spillergruppen til Peter Bosz. Aubameyang, som kanskje er de største stjernen i laget, ble utelatt fra spillertroppen mot Stuttgart på fredag. Dortmund gikk senere ut i media og fortalte det var disiplinære årsaker til at Aubameyang ikke fikk være med, og alt tyder vel på at spissen fra Gabon er på vei bort etter sesongen. Bosz har fortalt at Aubameyang er tilbake igjen til kveldens kamp, men spørsmålet er om alt det utenomsportslige har  forstyrret både spissen selv og lagkameratene.

Borussia Dortmund vs. FC Ingolstadt 04
Pierre Emerick Aubameyang. Stjernespiller på banen, men disiplinære problemer utenom. Spiller han i kveld?

 

Spillermål:

Cenk Tosun (Besiktas) skårer til 3.25 (Unibet)

Cenk Tosun har 5 mål på 9 starter denne sesongen. Fire av disse målene har kommet i gruppespillet i CL. Tosun er spiss på et tyrkisk lag som har storspilt i Champions League til nå. Besiktas står med 3-1-0 på fire kamper og 8-3 i målforskjell. Med seier i kveld hjemme mot Porto kan Besiktas og Tosun sikre seg 1.plasssen i gruppe G.

Spillerkort:

Gabriel Mercado (Sevilla) fårt kort til 3.50 (Unibet)

13 gule / 36 kamper de to siste sesongene. Tilbake fra skade for ca. en uke siden, og skal mest sannsynlig få brynt seg på Sadio Mane hos Liverpool i kveld. Har ikke spilt siden sist CL-oppgjør mot Spartak Moskva, men starter han i kveld så er 3.50 på gult kort godt betalt.

 Yaroslav Rakitskiy (Shakthar) får kort til 3.00 (Unibet)

51 gule kort på 181 kamper til sammen, og 6 gule kort på 12 kamper i år. Shakthar og Rakitskiy kan sikre seg videre spill Champions League med poeng mot Napoli i kveld, noe overraskende kan man si. Yaroslav er midtstopper og skal opp mot noen fotrappe spillere på topp hos Napoli.

Dusko Tosic (Besiktas) får kort til 4.00 (Unibet)

61 gule kort på 211 starter, og har fått 5 gule og 1 rødt på 11 kamper til nå i sesongen. Knallhard serbisk midtstopper som virkelig biter fra seg i duellene. Besiktas har som sagt storspilt og kan sikre seg 1.plassen i gruppe G på bekostning av Porto i denne kampen. I mine øyne er dette den kampen i kveld som har potensiale for mest kok. Varmblodige tyrkere og portugisere i en viktig kamp som spilles i en heksegryte i Istanbul. WARNING!

Marc Batra (Dortmund) får kort til 4.50 (Unibet/Bet365)

24 kort på 113 kamper til nå. Spiller denne basert på magefølelse for det meste. Møter et Tottenham som storspiller ute i Europa, og som har noen ekle spillere offensivt som kan skape problemer for ethvert forsvar.

Leave a Reply