Championship

Etter 2/3 på engelsk fotball igår så må jeg nesten prøve igjen i Championship.

Wolverhampton Wanderers – Leeds United. Hjemmeseier til 1,62 i odds. (Coolbet) 20:45

Wolverhampton er virkelig i siget for tiden og står med 6-1-0 de siste 7 hjemmekampene sine. De er virkelig på vei mot noe stort i år ,etter at de hentet et par spennende navn før sesongen. Leeds derimot står med 1-0-4 på de siste 5 kampene sine på bortebane. Nå møter de et av ligaens desidert beste hjemmelag. Leeds hadde en god start på sesongen, men etter det så har det gått litt mer trått. Wolverhampton er nok en gang avhengige av at Leo Bonatini og Diogo Jota leverer for de. 2,12 på at Bonatini scorer er absolutt spillbart da han står med 10 mål på 17 kamper.

7587d1df7face8a258b927edb853c72c

 

Middlesbrough – Birmingham City. Hjemmeseier til 1,65 i odds. (Coolbet) 20:45

Middlesbrough virker som at de har funnet en slags flytsone selv om de gikk på en smell forrige kamp mot Leeds på bortebane. Før det så har de tre seiere på rad mot Reading, Hull og Sunderland. Tre brukbare lag. Idag møter de Birmingham som er ligaens desidert dårligste bortelag med 0-1-7 i form og 3-17 i målforskjell. Middlesbrough sin spiller Britt Assombalonga har virkelig funnet scoringsformen i det siste etter en litt vanskelig start på sesongen. Det er nok ikke usannsynlig at han scorer et mål i dag. 2,05 i odds på det. De har en vanvittig god angrepsrekke, og det virker som at ting begynner å sette seg litt i laget nå, etter at de kjøpte inn en del nye spillere før sesongen.

Britt-Assombalonga-celebrates-scoring-his-sides-second-goal-of-the-game

 

Ipswich Town – Sheffield Wednesday. o2,5 mål. 1,87 i odds. (Coolbet) 20:45.

Ipswich har så langt denne sesongen hatt et helt enormt målsnitt både bakover og fremover. De snitter på solide 3,25 mål pr kamp. Sheffield Wednesday derimot står med litt tynnere 2,3. Men her er det Ipswich som skal styre spillet og som skal bestemme. Scores det et tidlig mål her så er kampen helt åpen, Ipswich vil score mål, og da er det ofte at de glemmer å stenge av bakover. Prøver litt på denne.

image

Anbefaler alle å kikke innom Coolbet, da det er de vi bruker mest av.

Klikk dere inn HER for å få 100% velkomstbonus ++++ mye snadder!

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply