CHAMPIOOOOONS 2.0

CSKA – Benfica. CSKA H til til 2.17 (NordicBet)

CSKA kjemper om videre avansement i gruppe A, og vil nok ha tre poeng her slik at de slipper å være avhengig av poeng borte mot Manchester United i siste kampen i gruppespillet. CSKA vant dette oppgjøret 1-2 på bortebane tidligere i år, og har vunnet to av tre ganger de har møttes.

Benfica har 0 poeng i gruppe A, og avansement henger i en meget syltynn tråd.. Likevel må de ta fly i seks timer fra Lisboa til Moskva for å spille en ondsdagskveld. I Moskva, hvor det er minusgrader og vinter for tiden, er det generelt vanskelig for de fleste lag å spille.  På de syv siste bortekampene ute i Champions League har Benfica 1-1-5. Benfica har også fått en relativt svak start i hjemlig serie denne sesongen. Tredje plass bak de argeste konkurrentene Sporting CP og Porto er nok hverken spillere, fansen eller treneren fornøyde med.

Målskårerspill:

Eden Hazard (Chelsea) skårer mål til 2.50 (Coolbet) 

Belgieren er så absolutt tilbake igjen etter skaden han hadde i serieinnledningen. Åtte mål på de ni siste kampene er meget bra fra venstrevingen. Qarabak står med 2 poeng etter fire kamper, og skal få slite med et formsterk Chelsea-lag. Starter Hazard har jeg god tro på skåring i dag.

Hazard-793x581
Hazard lekte med stakkars West Bromwich i helga, kan Qarabak lide samme skjebne?

Bas Dost (Sporting CP) skårer mål til 2.00 (Coolbet)

Viktig kamp for både Sporting og Olympiakos. Sporting kan sikre seg Europa League plass med seier her i kveld, og kan også ha sjanse på videre avansement i Champions League med seier. Taper Olympiakos er det takk og farvel til Europaspill for denne sesongen, og grekerne kan kun fokusere på hjemlig serie og cup. Bas Dost har vært i fin form til nå denne sesongen, og står med ni mål på elleve kamper. I Europa har det klabbet litt med et mål på fire kamper, men hjemme mot Olympiakos skal det være sjanser for hollenderen.

Jonas (Benfica) skårer til 3.30 (Coolbet)

Satt lenge og grublet på denne. Fant til slutt ut at jeg ikke kan la være å spille denne når oddsen er så god som den er. Jonas har som nevnt skåret 13 mål på elleve kamper denne sesongen, og er i kjempeslag. Prøver meg på en liten gardering her. Jeg er ganske sikker på at det blir mål i Moskva i kveld. Ender kampen 1-1, 2-2 osv. ser jeg på sjansene som gode for at Jonas skårer. Vinner Benfica er også sjansene gode for en Jonas-skåring. Vinner CSKA og Jonas skårer for Benfica sitter vi med jackpot!

Spillerkort:

Alex Sandro får kort til 4.00 (NordicBet).

52 gule på 166 starter. Det vil si at Alex Sandro får kort  omtrent hver tredje kamp (3.16) han starter. Spiller han i kveld skal han opp mot Lionel Messi, trenger ikke skrive mer om den duellen. Kortglad brasilianer, mot begavet argentiner. Videre møter han muligens lynhurtige Semedo og Alcacer. Synes 4.00 på kort til Alex Sandro er meget godt betalt i en slik kamp.

Chelsea-Alex-Sandro-Transfer-Paris-Saint-Germain-983365
Alex Sandro og Messi har hatt noen tette dueller før.

Leave a Reply