STOREBROR CHAMPIONS LEAGUE GA SOLID OVERSKUDD! KLARE FOR LILLEBROR EUROPA LEAGUE?

First thing first! Har du fortsatt ikke meldt deg på julekalenderen vår på Facebook-gruppa Oddshjelpen, er det bare å trykke seg inn HER for å delta. Det blir utdelt premier hver dag fra 1.-24.desember, og premiene er på minst 150 kr daglig. En ekstra liten spenning i førjulstida! Videre kan det nevnes at vi endelig har snudd skuta etter en håpløs landslagspause, og hva har vi lært av det? Neste gang holder vi oss unna spill i disse pausene. Enkelte og greit! I går hadde vi rett og slett en helt sinnsykt deilig dag på oddsen. Syv av åtte spill gikk inn, og flere av disse hadde odds på 2.00 eller høyere. Det sikret oss et overskudd på 197 %. Hadde man satt 100 kr / 1000 kr på hvert av disse spillene i går ville man tjent 776 kr / 7760 kr. Meget bedre om vi får si det selv. Her er gårsdagens oppsummering:

Alex Sandro får kort til 4.00
CSKA Moskva til 2.17 
Hazard skårer til 2.50 
Dost skårer til 2.00
Middlesbrough til 1.65
Wolves til 1.62
Ipswich – Sheffield W o 2,5 mål til 1,87
Jonas-mål til 3.30

I dag er det duket for Europa League, noe som har vist seg å være litt bingo. Enkelte lag satser i noen kamper, men kjører andrelaget i neste kamp. I dag har vi dermed valgt oss ut kun ET spill på forhånd, og avventer lagoppstillingene før eventuelle nye hovedspill, målskårerspill og kortspill blir publisert. Vi oppdaterer både på Facebook-gruppa og på Twitter hvis det kommer nye spill utover dagen.

Hovedspill:

Ludogorets – Istanbul.H til 1.78 (Coolbet)

Ludogorets ligger for øyeblikket på 1.plass i gruppe C, og er nok ute etter å slå gruppejumbo Istanbul i kveld. Laget fra Bulgaria har en vanvittig fin hjemmestatistikk den siste tiden med 8-2-1 på de elleve siste kampene. Sist hjemmetap kom i forrige seriekamp mot CSKA Sofia. Dette kan tyde på at kveldens kamp er høyprioritert, og at de tok det litt rolig i forrige match. Til nå i gruppespillet står de med 2-2-0 hvor de har vunnet og spilt uavgjort på både hjemme- og bortebane. Ludogorets har en relativt enkel hjemmekamp i neste serierunde i hjemlig serie, da de skal opp mot tabelljumbo Vitosha Bistritsa. Enkel seier forventes! Dermed kan de kjøre på med alt de har i denne kampen, og på den måten sikre seg videre spill i Europa League på nyåret.

201709142259324241_medium
Forrige kamp mellom Istanbul og Ludogorets endte 0-0. I dag har vi troa på hjemmeseier!

Istanbul Bashaksehir ligger på sisteplass i gruppe C, med fattige 2 poeng på fire kamper. Statistikken deres er motsatt av Ludogorets sin, og de står med 0-2-2. Begge tapene har kommet på bortebane, og de er avhengig av to av to seire for å kunne ta seg videre til sluttspillet. Samtidig er de avhengig av at Ludogorets og Braga ikke vinner noen av sine gjenværende matcher. Med andre ord henger håpet om avansement i en syltynn tråd, og jeg stiller spørsmåltegn ved tyrkernes motivasjon videre i denne turneringa. På mandag har de allerede en ny tøff kamp i hjemlig serie borte mot fjerdeplassen, Kayserispor.

Rosenborg – Real Sociedad. Borteseier til 1,75 i odds. (Coolbet) 19:00

Rosenborg har hatt et brukbart år så langt i år. Vunnet serien og kommet seg til Europa League. Real Sociedad derimot ligger på førsteplass i gruppen sin i år. Og cruiser inn til sluttspillet. Idag stiller de uten Vela fra start, men allikevel så stiller de et slagkraftig mannskap! Rosenborg derimot stiller med. Jacob Rasmussen, Johan Lædre Bjørdal og Jonathan Levi fra start. Vil tro at Kåre Ingebrigtsen gjør dumt i at formspilleren Skjelvik starter på benken og at Anders Konradsen og Pål Andre Helland er ute hjelper heller ikke. Fryktelig tynn suppe på benken. Real Sociedad stiller derimot med Juanmi, Willian Jose, som er en storscorer, Canales og Illaramendi fra start. Dette lukter det borteseier av.

b98bad44-adad-4699-b78e-e1534f67f740
Real Sociedad hadde en susende start på sesongen, men det har gått litt tyngre i det siste.

Lazio – Vitesse. Hjemmeseier til 1,55 i odds. (Coolbet) 19:00

Lazio har virkelig vært sterke i år synes jeg og og de ligger på en soleklar førsteplass med full pott etter fire kamper. Idag møter de Vitesse som har hatt en forferdelig høst ute i Europa, og det snur nok ikke i dag. De står med 0-1-3 og 3-9 i målforskjell. Greit, Lazio har en viktig kamp i helga, men det legger nok ikke noen demper for at de vil kjøre lokomotivet enda lenger i Europa. De stiller så og si toppa. Nani, Jordan Lukaku, Crecco og Palombi fra start. En nokså spillesugen gjeng vil jeg tro. Vitesse stiller med 0 kjente navn og de er nok glade bare de overlever denne kvelden i Italia. Kan anbefale å sette på at Palombi scorer til saftige 2,40 hos Coolbet.

039cc771-d3dc-4e06-a2c6-a039115e0da0

Målskårerspill:

Willian Jose (Real Sociedad) skårer på hodet til 9.00 (Unibet) 

2 av 5 mål denne sesongen på hodet. 7 av 12 mål forrige sesong med hodet. Over halvparten av målene hans de to siste sesongene har dermed kommet på hodet, og da synes jeg 2.50 på skåring og 9.00 på hodeskåring er litt misvisende. Willian har sine styrker i boksen, og er en meget god på avslutter med både hode og bein.  Skåret hele fire mål på bortebane mot Vardar, og har skåret to mål på de to siste i serien.
Alassane Plea (Nice) skårer til 2.08 (Coolbet).
4 mål på fire kamper til nå i Europa League. Nice skåret fem mål på dette Zulte-Waregem i forrige kamp på bortebane, og jeg tror det blir overkjøring i dag også.

Kortspill:

William Kvist (København) får kort til 2.70 (Unibet).  

26 gule kort på sine 67 siste kamper. Viktig kamp borte Lokomotiv Moskva tilsier at Kvist skal få kjørt seg på midtbanen til København i dag.

 

Leave a Reply