Midtukekamper i England og Frankrike

Oppsummering av gårsdagens fotball og NHL

Det går meget bra med oss for tiden, og vi har snudd skuta etter en horribel landslagspause. Endelig har vi sikret oss pluss igjen, og håper vi klarer å kunne pynte litt på den totale tilbakebetalingsprosenten nå i slutten av november.  I går var det meget få interessant kamper på menyen, men vi klarte til slutt å melke ut et spill med fin verdi i Atalanta – Benevento. Bryan Cristante har vist fin form den siste tiden, og Unibet tilbydde målskårerspill på han helt opp mot til 4.90 i odds. Atalanta vant til slutt 1-0, og Cristante skåret etter 75 minutter. Videre kom Gustad med noen NHL-spill for natten, som også viste seg å gå bra i pluss. 7 av 10 utvalgte i NHL gikk inn, og vi endte til slutt dagen med 8 av 11 spill inn og en tilbakebetalingsprosent på 151.4 %.  I dag er det duket for en deilig midtukerunde i England og Frankrike.

Fotball

Spill inn: 

 • Bryan Cristante skårer mål til 4.90

Spill ut: 

NHL 

Spill inn: 

 • Patric Hörnqvist 1.75
 • Jason Zucker 1.85
 • Nikolaj Ehlers 1.82
 • Jonathan Drouin 1.80
 • Max Pacioretty 1.80
 • Sean Couturie 1.70
 • Jesper Bratt 2.05

Spill ut: 

 • Jonathan Huberdeau 1.60
 • Dustin Byfuglien 2.10
 • Ryan Suter 2.05

Dagens utvalgte

Derby County – Ipswich Town. Hjemmeseier til 1,75 i odds (Coolbet). 20:45

Derby County har funnet noe jeg liker å kalle flytsonen. De ti siste kampene sine har de en vanvittig form. 6-3-1 står de med til nå. På hjemmebane står de med 5-1-2 så langt denne sesongen.  De har virkelig funnet formen og de hadde en super kamp i helga hvor målgeita Vydra fikk sitt hattrick. Ipswich derimot har det gått litt tråere med denne sesongen. 3-1-5 står de med på bortebane så langt. De tre siste  bortekampene sine har de 0-1-2. Begge tapene var mot lag som ligger rundt Derby på tabellen. Derby har de siste årene alltid vært ligget opp mot play-off kvalifikasjoner, og denne sesongen blir nok ikke et unntak. Har troen på en hjemmeseier på Pride Park Stadium. Går an å vurdere o2,5 mål her til 1,89 i odds.

Matej+Vydra+Derby+County+v+Blackburn+Rovers+Vij0IKS_zN8l
Matej Vydra (avbildet fremst) står med 11 mål på 14 starter denne sesongen. Meget sterkt av tsjekkeren!

Målskårerspill

Julio Tavares (Dijon) skårer til 4.10 (Unibet) 

Tavares står med 81 mål på 204 kamper (Hver 2.5 kamp). Ikke fått startet alle kampen til Dijon denne sesongen på grunn av skade, men står nå med 3 mål på de siste fem kampene, deriblant 2 mot Troyes her forleden. 4 mål på 6 starter til sammen denne sesongen er meget solid, og da synes vi over 4 i odds på at han skårer i kveld er bra betalt. De andre bookmakerne ligger på 3.10-3.70.

Spillerkort

Danny Simpson (Leicester) får kort til 5.00 (Bet365)
Danny Simpson hadde hele 12 gule kort på 34 kamper i fjor, og hadde ofte kortodds helt nede på 2-tallet i enkelte kamper. I år har han vært snill som et lam og står med 0 kort på de 13 første kampene. Med det må da komme snart! Leicester skal i kveld opp mot Tottenham, og Simpson må mest sannsynlig prøve å henge på en lynkjapp asiater med navn Son Heung-Min.  Samtidig vil han få Ben Davies/Danny Rose løpende opp og ned kanten sin i 90 strake minutter. Simpson fikk kort i begge oppgjørene mot Spurs i fjor. Resten av markedet ligger mellom 3 og 4 i odds, her får dere bra betalt hos Bet365.
leicester_citys_danny_simpson_in_action_with_tottenhams_son_heun_368942
Det er duket for et meget spennende oppgjør på King Power Stadium i kveld. Vi tror at Simpson (t.v.) får problemer mot lynhurtige Son (t.h).

 

 

Leave a Reply