Sogndal – Ranheim

Tynn suppe i går, bare å glemme det så fort som mulig og komme seg videre. For dere som ikke har fått det med dere har vi en konkurranse pågående på Twitter i dag med 500 kr i premie. Trykk dere inn her for å følge oss på Twitter! 

I dag er det duket for kvalik-kamp mellom Sogndal og Ranheim. Sogndal berget seg akkurat fra nedrykk etter 5-2 mot Vålerenga på søndag, mens Ranheim sikret seg kvalikkamp etter 2-1 mot Mjøndalen i forrige playoff-kamp. Eliteserielaget har vunnet fire av fem siste slike innbyrdes finaler. Unntaket var i 2014 da Mjøndalen slo Brann. Vi tror nok Sogndal også tar dette over to kamper, men vi holder oss unna HUB i det første oppgjøret på Fosshaugane Stadion. Jeg har dog valgt meg ut to spesialer til denne kampen som frister. Den norske fotballen er straks over, og vi har vel bare disse kvalik-kampene og en cupfinale mellom Sarpsborg og Lillestrøm igjen før sesongen skal oppsummeres her hos Oddshjelpen. Kan allerede nå love at tallene er grønne etter endt sesong, og vi håper på å pyntet enda litt mer på tilbakebetalingsprosenten nå på slutten.

Christian Eggen Rismark (Ranheim) får kort til 5.25 (NordicBet) 

Christian Eggen Rismark, barnebarnet til legenden Nils Arne, har i år virkelig vært en klippe i midtforsvaret til Ranheim. Flere har meldt at trønderen nå er klar til å ta skrittet opp et nivå, og det kan godt hende han forsvinner om Ranheim ikke rykker opp. I år har Eggen Rismark pådratt seg 5 gule kort på 31 kamper, og føler det er gode sjanser for det i kveldens viktige bortekamp mot Sogndal. Sogndal har flere noen gode ndividualister, og Eggen Rismark skal spesielt få brynt seg på Ramsland og Koomson. NordicBet ligger som vanlig veldig høyt på oddsen i slike norske kamper, og de andre bookmakerne tilbyr her rundt 3.00 – 3.75.

8ac634b6-009a-4216-964e-7e66c347c081
Christian Eggen Rismark og Ranheim har hatt en meget fin sesong i år, klarer de å sikre seg Eliteserie-spill mot Sogndal?

 

Gilbert Koomson (Sogndal) skårer mål til 3.00 (NordicBet) 

Gilbert Koomson har vært en av få attraksjoner i et labert Sogndal-lag i år. Ghaneseren står med 8 mål og 4 målgivende på 31 kamper denne sesongen. Han innehar stor hurtighet og gode tekniske ferdigheter. Jeg tror Sogndal vil ta med seg en positiv opplevelse fra forrige kamp mot Vålerenga, og kanskje varte opp med noen fine kombinasjoner offensivt i denne kampen. Jeg tviler på at Koomson vil være med et Sogndal-lag ned til OBOS , og dermed tror jeg han vil gjøre alt han kan for å sikre plassen til neste års Eliteserie. Oddsen hos andre bookmakere her er på 2.60-2.80.

Gilbert-Koomson-1
Gilbert Koomson (foran) løper i kjent driv, med Jørgen Skjelvik (bak) etter. Ser vi begge disse to i Eliteserien neste år?

 

I slike viktige norske kamper virker det som om NordicBet alltid tilbyr best odds blant bookmakerne, og de tilbyr også norske spill helt ned til 5.divisjon. Innskuddsbonusen er  meget bra med 100 % opptil 4,000 kr. Har du ikke bruker hos NordicBet, kan du lage deg det ved å trykke på bildet under.

nordicbet-logo_500x238_10

Leave a Reply