Ny måned, nye muligheter

Ny måned, nye muligheter. Oppsummering av november-måned kommer etter cupfinalen på søndag for de som lurer på det. Vi tenkte å kjøre felles oppsummering på måneden og norsk fotball. I dag er det faktisk en del spennende kamper på programmet, og jeg har valgt meg ut et par spill. 

20:45. Napoli – Juventus.  BTTS + over 2.5 mål til 2.37 (Bet365)

Napoli har vunnet 17 av sine 19 siste kamper i ligasammenheng, noe som er meget imponerende. Ikke bare har de servert offensivt spill på øverste nivå, de har også vært pottetett bakover. Milik og Ghoulam er ute med skader til dagens kamp. Napoli er faktisk ubeseiret i 12 av de 13 siste kampene mot Juventus, meget sterkt med tanke på Juventus sin dominans de siste årene.

Juventus er nok ikke helt fornøyd med seriestarten til nå, hvor de ligger på 3.plass bak Inter og Napoli. Men tradisjonelt vis har formen til “den gamle dame” bare blitt bedre og bedre utover sesongen. De har bøttet inn med mål i år, og står med 40 mål på 13 kamper til nå.  Den tidligere Napoli-spissen, Gonzalo Higuain, er muligens ute med et brudd i armen. Dette er selvfølgelig en trist nyhet for Juventus-supporterne, men Napoli-fansen jubler nok hvis han ikke blir å se på gressmatta i kveld.

Syv av de ni siste innbyrdes oppgjørene har endt med BTTS + over 2.5 mål, og begge lagene snitter over 3 mål pr kamp denne sesongen. Napoli leder serien med fire poeng foran Juventus, som er avhengig av seier/uavgjort her for å fortsatt beholde luken de har. Tre av de fire siste hjemmekampene til Napoli har endt med BTTS + over 2.5 mål, og tre av de fem siste bortekampene til Juventus har endt med det samme. Forventer et målrikt  og spennende oppgjør, hvor over 3.5 mål også kan vurderes.

Skjermbilde 2017-12-01 kl. 13.58.29
Higuain (t.v) og Mertens (t.h) var en dødelig duo i Napoli tidligere. I kveld møtes de til dyst i hver sin drakt.

Målskårer:

Jonas (Benfica) skårer til 3.50 (Unibet).  

Jonas har blitt nevnt tidligere her inne på Oddshjelpen, og brasilianeren er i fyr og flamme om dagen. 15 mål på 12 kamper (mål hvert 67.5 minutt) har det blitt til nå på 33-åringen. Det virker som om mannen, i likhet med en god vin, bare blir bedre og bedre jo eldre han blir.

jonas-cropped_1e08gv4fiwrso1489nqo89oe3z_0
Jonas skårer mål i bøtter og spann i den portugisiske ligaen.

Spillerkort:

  • Jansson (Leeds) får kort til 2.75 (Coolbet) 
  • Koulibaly (Napoli) får kort til 3.75 (NordicBet/Unibet)
  • Pjanic (Juventus) får kort til 5.00 (Lag ditt eget spill hos Coolbet) 
  • Danilo Pereira (Porto) får kort til 3.75 (Coolbet) 

Leave a Reply