Premier League og annet snacks

Gå inn på denne linken om du er interessert i å bli tilbudt de beste oddsene på markedet! https://www.coolbet.com/no/refer/nZHNoh-L

Everton – Huddersfield. Hjemmeseier til 1,90 i odds (Coolbet) 16:00

Det virker som at Everton er på en oppadgående kurve og nå har de i tillegg ansatt Big Sam. Det er vel ingen andre enn han som kan få fart på Gylfi og Rooney! Everton står med 4-0-3 så langt på hjemmebane, det er ikke kjempe overbevisende, men de to siste kampene har endt med en knallsterk seier mot Watford og en 4-0 seier mot West Ham. Huddersfield derimot fikk en god start på Premier League og etter det har det dabba noe forferdelig av. 1-1-5 står de med på bortebane og en syltynn målforskjell på 3-16. Fire strake tap på bortebane, hvor det toppa seg sist mot Arsenal med et knusende 5-0 tap. Det koster å skulle spille attraktiv fotball!

Bilderesultat for wayne rooney everton

Derby – Burton. Hjemmeseier til 1,60 i odds (Coolbet) 16:00

Derby skuffet meg veldig når de bestemte seg for å bli pissa på av Ipswich på Tirsdag, og de vil nok rette opp de inntrykket. De spiller mot et av ligaens dårligste bortelag, samtidig som at de er nødt til å vinne for å henge med i toppen. For Burton har ikke det første halvåret i Championship vært noen suksess i det hele tatt. De har en form på 3-5-11. Slipper inn veldig mange mål og idag skal de møte hjemmesikre Derby som omtrent aldri slipper inn mål på hjemmebane. Kan vurdere å spille Matej Vydra to score 1,97 i odds på Coolbet.

Bilderesultat for derby county

 

Lokeren – Anderlecht. Borteseier til 1,60 i odds. (Coolbet) 18:00

Lokeren er divisjonens desidert dårligste hjemmelag og står med syltynne 1-3-4 i form. De har to tap på rad på hjemmebane og møter idag et av de beste lagene i divisjonen. Anderlecht på sin side har nok gitt opp Champions League for en stund siden. De møter opp bare for å spille, pluss at de har en knallhard gruppe. Det vises på banen og på spillerne. Anderlecht er et av de sterkeste bortelagene og står med kruttsterke 4-3-1. De fire siste bortekampene deres har endt med seier. Her er det nok sjanser for at storscoreren Henry Onyekuru scorer mål for Anderlecht.

Bilderesultat for Henry Onyekuru anderlecht

 

Spillerkort:

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply