NORSK FOTBALL OPPSUMMERING 2017

Norsk fotball har vært vårt hovedsegment innenfor betting dette halvåret. Vi startet opp med Oddshjelpen i juni 2017, og har siden den gang postet hele 202 spill til sammen innenfor norsk fotball. Vi har spilt på hele skalaen, og har levert spill fra 5.divisjon Hordaland til toppkamper i Eliteserien. Til slutt endte vi opp med 111 spill inn og 91 spill ut. Her kan dere klikke dere inne for å se alt av norske spill i 2017 ODDSHJELPEN NORSK REGNSKAP. Det viktigste av alt er den totale tilbakebetalingsprosenten man sitter igjen med etter endt sesong, og her har vi sikret oss et greit pluss på norsk fotball. Vår policy er at vi setter lik innsats på alle spill som blir lagt ut, og dette har resultert i en tilbakebetalingsprosent på 109.2 % denne sesongen.

100 kr på hvert spill  = Sitter igjen med 1,861 kr

500 kr på hvert spill = Sitter igjen med 9,305 kr

1000 kr på hvert spill = Sitter igjen med 18,610 kr

5000 kr på hvert spill = Sitter igjen med 186,100 kr

Skjermbilde 2017-12-03 kl. 15.33.34
Her er alle de norske spillene i 2017. Vi endte til slutt med en tilbakebetalingsprosent på 109.2 %.

Flere av spillene vi har satt har hatt en meget bra verdi, og noen av de spillene vi er mest fornøyde med er disse:

Telavåg – Smørås. B til 3.05 (5.divisjon Hordaland).

Har fikk vi et anonymt tips om at 7-8 spillere på motstanderlaget hadde dratt på guttetur til åpningshelga av Premier League. Flaks er ingen tilfeldighet!

Marius Hagen (Elverum) kort til 3.75, Birkelund (Sogndal) kort til 5.25 og Gretarsson (Aalesund) kort til 4.95.

Kanskje er ikke Hagen-spillet i seg selv imponerende, men spilleren selv gikk inn på innlegget vårt på Facebook for å si seg uenig i spillet. Likevel endte Hagen opp med kortet. Bra spiller og en terrier på midtbanen til Elverum.

De to andre kortspillene ble satt nå i slutten av sesongen. Både Sogndal og Aalesund slet mot slutten, og vi benyttet oss grovt av det når de måtte krige for å sikre seg plass i Eliteserien. Eliteserien er en serie hvor det gis svært lite kort, men noen ganger kan man spå utfallet av kampene hvis man ser på viktigheten og historien til lagene.

Flere mål av Diatta (Sarpsborg) til blant annet 4.25 og 6.00  

Den lille juvelen har storspilt for Sarpsborg i år, og dette tjente vi godt på under årets sesong. Det blir spennende å se hvor mange millioner Sarpsborg til slutt får for det unge talentet fra Senegal.  Gutten er født i 1999 (!), og endte opp med 8 mål og 8 assists i 2017.

Dahle – Tingvoll. H til 1.55

Oddsen er heller ikke her så imponerende, men denne oddsen var totalt feilsatt av NordicBet. Vi meldte vel at man burde sette bil og hus, selv om det aldri burde gjøres. Tingvoll stilte med 11 mann, og tapte til slutt 12-0 mot et Dahle-lag som var i storform.

Norsk fotball er dessverre ferdig for i år! Det var litt av en avslutning vi fikk med sølvkampen mellom Molde og Sarpsborg, nedrykksdramaet mellom Aalesund og Sogndal, kvalikkampene mellom Sogndal og Ranheim og sist men ikke minst cupfinalen som akkurat er ferdigspilt. Rosenborg ble nok en gang suverene seriemestere i Eliteserien, og danske Lord ble som forventet toppskårer. I Toppserien vant Lillestrøm enkelte med 11 poeng foran andreplassen. Toppscorer Guro Reiten kommer fra lille Sunndal med 7000 innbyggere. Den lille kommunen hadde i 2017 tre kvinnelige landslagsspillere (Ada Hegerberg, Andrine Hegerberg og Guro Reiten). Meget imponerende!  Videre kan vi se at den gamle storheten Ham-Kam endelig er klar for OBOS-ligaen igjen. Satsningslaget Brattvåg fra Sunnmøre har klart å sikret seg plass i Postnord ligaen til neste sesong. Laget har hatt den noen vanvittige økonomiske resurser de siste sesongen,  med god hjelp fra noen rike onkler.

Norske seriemestere og toppscorere i de fire øverste divisjonene.

Eliteserien
Seriemester: Rosenborg

Toppskårer: Nicklas  Bendtner (Rosenborg)

100210-IMG_2323_jp_4176846a
Sunndaljentene Ada Hegerberg (t.v), Guro Reiten (midten) og Andrine Hegerberg (t.h).

Toppserien

Seriemester: Lillestrøm

Toppskårer: Guro Reiten (Lillestrøm)

OBOS-ligaen
Seriemester: Bodø Glimt

Toppskårer: Kristian Fardal Opseth (Bodø Glimt)

1.divisjon kvinner

Seriemester: Lyn

Lyn
Lyn toppfotball er på vei opp i gjennom. Kvinnene vant 1.div, mens gutta akkurat mistet opprykket bak Stabæk 2.

Postnord ligaen avd 1

Seriemester: Ham-Kam

Toppskårer: David Tavakolli (Skeid)

Postnord ligaen avd 2

Seriemester: Nest-Sotra

Toppskårer: Alexander Dang (Nest-Sotra)

Norsk Tipping-ligaen, avd.1

Seriemester: Moss

Norsk Tipping-ligaen, avd. 2

Seriemester: Stabæk 2

Norsk Tipping-ligaen, avd. 3

Seriemester: Fløy

Brattvåg IL logo
Pengesterke sunnmøringer fra Brattvåg klare for Postnord ligaen.

Norsk Tipping-ligaen, avd. 4

Seriemester: Brattvåg

Norsk Tipping-ligaen, avd. 5

Seriemester: Stjørdals-Blink

Norsk Tipping-ligaen, avd. 6

Seriemester: FK Mjølner

November oppsummering:

Hovedspill: 100,8 %

Kortspill: 100,008 %

Vært en vanskelig måned i november, da vi har hatt en lang landslagspause som gikk skeis. Dette har vi lært av til neste gang, og vi kommer nok til å minimalisere antall spill ved neste landslagspause. Til slutt ender vi omtrent a jour med 100 % tilbakebetalingsprosent på alt av fotball denne måneden. Vi kommer sterkere tilbake!

Leave a Reply