Siste runde av gruppespillet i Champions League

Duket for siste runde i gruppespillet i Champions League. I Gruppe A er Manchester United allerede videre, og det er nok gjort klart for en del rotasjon i startelleveren før kveldens møte med CSKA Moskva. Russerne er avhengig av poeng mot engelskmennene i dag for å ha en sjanse til videre avansement. Vi holder oss unna de vanlige spillene i gruppe A, men det er et langskudd som frister.

Paul Pogba (Manchester United) gir en målgivende til 3.75 (Unibet). 

Det er nylig blitt klart at Pogba har suspendert i tre kamper i den engelske serien, etter den stygge stemplingen han hadde på Hector Bellerin i storoppgjøret mot Arsenal. Dermed tror jeg sjansene er store for at den hengslete franskmannen starter i kveld hjemme på drømmenes teater mot CSKA Moskva. Han har vært i en meget god form i det siste! På sine fire siste kamper i PL står han med 2 mål og 2 målgivende. Engelskmennene herjet med russerne i sist kamp mot de, og vant 4-1 borte i Moskva. Jeg tror det er en del på United-laget som er ute etter å vise seg frem, og det er ofte Pogba er personen som trer i gjennom den avgjørende pasningen.

Skjermbilde 2017-12-05 kl. 11.07.10
Paul Pogba fikk i helgen det røde kortet etter en stygg stempling på Hector Bellerin.

I gruppe B er også alt avgjort. PSG tar førsteplassen, mens stormakten Bayern Munchen tar andreplassen  i gruppa. Pariserne har vært helt overlegne i gruppen, og står med 5-0-0 og 24-1 (!) i målforskjell. Neymar og Cavani står begge to med 6 mål på fem kamper, mens det er selveste Cristiano Ronaldo som topper målskårerlista med 8 mål på fem kamper. I denne mellom Bayern og PSG er det et spill som frister:

Bayern München – Paris Saint Germain. BTTS + over 2.5 mål til 1.72 (Bet365). 

PSG har mulighet til å sikre seg 6 av 6 seire i årets gruppespill, noe som er meget sjeldent. Dette har kun skjedd med fem klubber tidligere i CL-historien, men ingen av de har skåret så mange mål som det franske hovedstadslaget har gjort etter fem kamper. Neymar, Cavani og Mbappe er en trio det lukter brent av, og de går så og si aldri av banen målløse. Bayern München har sluppet inn mål i fem av sine seks siste kamper, og i CL har de ikke klart å holde nullen mot lag som Celtic og Anderlecht. Tyskerne innehar en stor fotball-stolthet i sammenligning med andre klubber i Europa. Spesielt hjemme på Allianz arena skal laget styre alt av kamper, og underholde publikum. De har vunnet 18 av sine 19 siste hjemmekamper i turneringen, noe som er meget sterkt med tanke på at de har tatt seg videre til utslagsrundene  hver gang. 15 av disse kampene har endt med over 2.5 mål. Denne kampen blir enten et enormt fyrverkeri, eller en tafatt 0-0 kamp. Med med historien og spillerne i lagene, tror jeg begge lagene er ivrige etter å vise seg frem. Paris jakter rekorder, mens Bayern jakter revansje etter 3-0 fadesen borte tidligere i år.

I gruppe D har Barcelona sikret seg førsteplassen, og skal møte Sporting CP fra Portugal. Portugiserne har fortsatt sjanse til å ta seg videre i turneringen, men er avhengig av at Olympiakos tar poeng hjemme mot Juventus. Meget tvilsomt! Juventus viste fin form i helgen med seier mot serieleder Napoli, og skal nå til helgen igjen ut i nok en storkamp mot rivalen Inter Milan. Det blir spennende å se hvordan de disponerer troppen med tre viktige kamper på en drøy uke. Holder oss også unna HUB og over/under i denne gruppen også. Men det er et målskårerspill som frister: 

Paulo Dybala (Juventus) skårer til 2.18 (Unibet) 

Argentineren er i fyr og flamme om dagen. 12 mål på 12 starter har det blitt til nå for 24-åringen. I Champions League har han fortsatt ikke fått hull på byllen, og det er nettopp derfor jeg velger å prøvet et spill på han i dag. Tar også straffene til Juventus.

paulo-dybala-juventus_1pxhu63jkw4jh184pinz44p4i9
Håper på å få se den ikoniske feiringen til Paulo Dybala i kveld.

 

Spillerspesialer:

Savic får kort @ 4.00 (Coolbet)

Felipe Luis får kort @ 4.50 (Coolbet)

Tolisso får kort @ 5.50 (Coolbet)

Kurzawa får kort @ 5.50 (Coolbet)

Leave a Reply