Siste runde av gruppespillet i Champions League 2.0

Gårsdagen

Spill inn:

 • PSG – Bayern BTTS til 1.72
 • Pogba-assist til 3.75
 • Tolisso-kort til 5.50

Spill ut:

 • Dybala-mål til 2.18
 • Savic-kort til 4.00
 • Filipe Luis-kort til 4.50
 • Kurzawa-kort til 5.50

Meget fin Champions League-kveld i går med tre av syv spill inn og en tilbakebetalingsprosent på 156.7 %. Spesielt kortspillet på Tolisso til 5.50 er vi fornøyde med! Hadde du satt 100 kr/1000 kr på hvert av disse spillene i går ville du tjent 392 kr/3920 kr. I dag er det duket for nok en CL-runde, og det er knyttet en del spenning til noen av kampene. Dessverre er det ikke så mye av oddsen på HUB som frister, alle favorittene har en meget lav odds i dag; Porto 1.35, Napoli 1.40, Liverpool 1.23, Leipzig 1.38, Real Madrid 1.42 og Sevilla 1.25. Jeg tror ikke alle disse lagene vinner sine kamper, og det er fort noen av de som ender minst uavgjort. Da får vi nok se en del klaging over at kombinasjonsspillet til Ola Oddsbong ikke gikk inn på diverse sosiale medier. 

Maribor – Sevilla. Sevilla halftime/fulltime til 1.70 (Coolbet) 

Det spanske laget har virkelig funnet flyten de fem siste kampene og står med fire seire og en uavgjort. Sevilla er avhengig av seier i kveld for å selv sikre seg videre avansement på bekostning av Spartak Moskva, og jeg tror de kommer til å kjøre over et stakkars Maribor-lag som ikke har noen ting å spille for i kveld. Spartak Moskva har bedre innbyrdes enn Sevilla, og kan gå forbi spanjolene med seier mot Liverpool hvis denne kampen ender med hjemmeseier eller uavgjort. I forrige kamp knuste Sevilla dette laget 3-0 på hjemmebane, etter hat-trick av Wissam Ben Yeder. Sevilla har en del usikre spillere i Simon Kjær og Steven N´Zonzi, mens Daniel Carrico og Nicolas Pareja er bekreftet ute. Sevilla har kamp igjen allerede på lørdag mot Real Madrid, og jeg spår at de gjør kort prosess tidlig mot dette Maribor-laget og sparer en del spillere utover i 2.omgangen.

Maribor ligger desidert sist i gruppe E med 2 poeng, begge poengene har de hentet mot Spartak Moskva. I forrige hjemmekamp tapte Maribor hele 7-0 mot Liverpool, og Sevilla-laget er av omtrent samme kaliber som Liverpool om de skrur på bryteren. Det slovenske laget har en del usikre spillere også får denne kampen. Spissene Zahovic og Mesanovic, samt forsvareren Rajcevic er spillere som alle hadde gått inn på laget om det ikke var for skader.

Jeg har god tro på at Sevilla leder til pause i kveld og til slutt vinner kampen. Mye på grunn av at de vil hvile spillere inn mot Real Madrid til helga. Maribor har absolutt nada å spille for, mens Sevilla kan sikre seg videre avansement. I bunn og grunn har også spanjolene et mye bedre lag enn de slovenske serielederne.

Ben-Yedder
Franske Billong (t.v) klarte ikke å stoppe sin landsmann Ben Yedder (t.h) i forrige oppgjør. Sistnevnte dro hjem med matchballen etter et ekte hat-trick.

 

Shakhtar Donetsk – Manchester City. BTTS + over 2.5 mål til 2.20 (Bet365). 

En kamp hvor mye av presset ligger på ukrainerne. De ligger tre poeng foran Napoli på tredjeplass, og er avhengig av poeng mot et City-lag som allerede er sikret førsteplassen i gruppe F. Shakhtar har vunnet ni av sine elleve siste hjemmekamper, og er inne i en fin flyt. Syv av disse kampene har endt opp med BTTS + over 2.5 mål. I Champions League har tre av de fire siste kampene endt opp med samme resultat. Malyshev, Srna og Krivtstov er  ute for hjemmelaget, mens Butko og Taison er ytterst tvilsomme.

Guardiola kommer garantert til å rotere mye på laguttaket før helgas Manchester-derby. Likevel har de en av de bredeste troppene i Europa for tiden, og de blir ikke allverdens svekket om de gjør 6-7 endringer inn mot denne kampen. Dette er sjansen for spillerne til å vise seg tilliten verdig nå frem mot juleprogrammet i Premier League. Pep Guardiola er en vinner, og jeg tviler på at han er fornøyd med noe annet en tre poeng i denne kampen. Seks av de åtte siste kampene til City har endt med BTTS + over 2.5 mål. I Champions League har to av de tre siste kampene endt med likt utfall. John Stones (skade), Kevin De Bruyne (suspensjon) og David Silva (hvile) blir ikke å spille denne bortekampen i Ukraina.

Skjermbilde 2017-12-06 kl. 11.43.39
Det virker som om kjemien mellom Bernardo Silva (t.v) og Yaya Toure (t.h) sitter meget bra om dagen. Kanskje får vi se samspillet på banen i kveld?

Spillerkort: 

 • Eschenko-kort (Spartak) til 4.40 (Coolbet)
 • Rakityski-kort (Shakhtar) til 3.49 (Coolbet)
 • Ordets-kort (Shakhtar) til 4.00 (Coolbet)
 • Bartra-kort (Dortmund) til 4.75 (NordicBet)

Leave a Reply